Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το τρέιλερ του «Bob Marley: One Love» θα παιχθεί στο Super Bowl

Το τρέιλερ του «Bob Marley: One Love» θα...

Μαζί και με τα τρέιλερ άλλων νέων ταινιών της Παραμάουντ στις 11 Φεβρουαρίου 2024

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να συντονιστούν στις 11 Φεβρουαρίου 2024 για το Super Bowl LVIII, στο Allegiant Stadium της Νεβάδα των ΗΠΑ, όπου θα αναμετρηθούν οι Kansas City Chiefs με τους San Francisco 49ers.

Σύμφωνα με το Variety φέτος αναμένεται το στούντιο της Paramount Pictures να κυριαρχήσει στο διαφημιστικό σκηνικό κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου αθλητικού σόου της χρονιάς, προβάλλοντας 12 τρέιλερ για τις επερχόμενες και τις υπάρχουσες κυκλοφορίες της. Επίσης θα χρησιμοποιήσει διαφημιστικό χώρο και για την υπηρεσία streaming Paramount+.

Θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, τρέιλερ για το prequel τρόμου «A Quiet Place: Day One» σε σκηνοθεσία Michael Sarnoski, για την ταινία του Τζον Κραζίνσκι (John Krasinski) με πρωταγωνιστές τον Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και την Phoebe Waller-Bridge, «IF» (πρεμιέρα στις 17/5/2024) καθώς και για την πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία του Μπομπ Μάρλεϊ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόκειται για το μουσικό, δραματικό φιλμ «Bob Marley: One Love» διάρκειας 2 ωρών σε σκηνοθεσία Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν με τον Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ στο ρόλο του θρύλου της ρέγκε μουσικής, Μπομπ Μάρλεϊ, τη Λασάνα Λιντς, τον Μίχαελ Γκαντολφίνι και τον Τζέιμς Νόρτον. Το διαφημιστικό τρέιλερ του «Bob Marley: One Love» παίζεται ήδη στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας στις Ελληνικές αίθουσες στις 15 Φεβρουαρίου, σε διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Με πληροφορίες & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture