Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωκίων Ζαΐμης: «Ζητάμε επανεξέταση της απόφασης να μην διεξαχθεί το Run Greece στην Πάτρα»

Φωκίων Ζαΐμης: «Ζητάμε επανεξέταση της α...

"Kατά τη γνώμη μου η απόφαση για αλλαγή του τόπου υλοποίησης της διοργάνωσης είναι αδικαιολόγητη", αναφέρει

Την άμεση αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη προκάλεσε η απόφαση να μην διεξαχθεί ξανά ο αγώνας δρόμου Run Greece στην Πάτρα".

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συνεχίζει:

Το θέμα συζητήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και στο τραπέζι έπεσε η περίπτωση του Ναυπλίου αντί της Πάτρας, παρότι διεξάγεται στην πόλη τα τελευταία 10 χρόνια.

«Κατά τη γνώμη μου η απόφαση για αλλαγή του τόπου υλοποίησης της διοργάνωσης είναι αδικαιολόγητη. Εάν αναλογιστούμε την επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης στην αχαϊκή πρωτεύουσα επί δέκα συναπτά έτη, τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και φίλων του αθλητισμού, αλλά και το γεγονός ότι  η Πάτρα είναι μεγαλύτερη πόλη από το Ναύπλιο. Εκτιμώ ότι η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να φέρει εκ νέου στο Δ.Σ. το θέμα προς συζήτηση και να επανεξετάσει σοβαρά την απόφαση», τόνισε ο κ. Ζαΐμης λέγοντας ότι για την Αχαΐα κάθε διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή αλλά και τους πολίτες που συμμετέχουν σ’ αυτή. Πάντως, για το θέμα εστάλη κοινή επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Παναγιώτη Αντωνόπουλου προς την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις