Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καθαρίστηκε ο ποταμός Λαρισσός με τη συμβολή της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος

Καθαρίστηκε ο ποταμός Λαρισσός με τη συμ...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης δήλωσε πως είναι σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για να αποφευχθούν περιστατικά υπερχείλισης, όπως αυτά κατά το πρόσφατο παρελθόν στον Λαρισσό

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες καθαρισμού του ποταμού Λαρισσού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, οι οποίες είχαν ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2023, με τη συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Το ποτάμι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ξεκινά από την τοπική κοινότητα, Βελιτσές, περνάει από τις περιοχές, Ματαράγκα, Ριόλο, Πέττα και καταλήγει στα πεδινά.

«Είμαστε σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για να αποφευχθούν περιστατικά υπερχείλισης, όπως είχαμε βιώσει κατά το πρόσφατο παρελθόν στον Λαρισσό με  τεράστιες ζημιές  σε καλλιέργειες και σπίτια» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης.

Ο κ. Ζαΐμης τόνισε ακόμα τα εξής: «Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και οι αρμόδιοι φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, όπως και το προηγούμενο διάστημα, είναι επί ποδός και πανέτοιμοι να συνδράμουν σε κάθε σημείο που απαιτείται για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Παρακολουθούμε στενά τις ανάγκες κάθε περιοχής και συνδράμουμε όπου απαιτείται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις