Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Στα Χανιά η κηδεία της - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Στα Χανιά η κηδεία τη...

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην νεαρή μαχήτρια

Ραφαέλα Πιτσικάλη «έφυγε» από τη ζωή στις 24 Ιανουαρίου μετά από μια μεγάλη και σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τρεις φορές.

Το 21χρονο κορίτσι, που δεν έπαψε ποτέ να χαμογελάει, έκλεισε για πάντα τα μάτια της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και το πανελλήνιο, που την είχε γνωρίσει μέσα από τα social media.

«Έφυγε με χαμόγελο»: Συγκινούν τα λόγια της μητέρας της Ραφαέλας Πιτσικάλη

 Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Ραφαέλας Πιτσικάλη στον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη. Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην νεαρή μαχήτρια στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά.

 Ραφαέλα Πιτσικάλη: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η μητέρα της Ραφαέλας Πιτσικάλη σε ανάρτησή της στα social media, υπενθυμίζοντας πως επιθυμία της 21χρονης είναι όλοι όσοι θα δώσουν το «παρών» να είναι ντυμένοι στα λευκά.

 «Η τελετή αποχαιρετισμού της αγαπημένης μας Ραφαέλας Πιτσίκαλη, θα τελεστεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 13:30 στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου και Παύλου Χανίων.

Επιθυμία της ίδιας της Ραφαέλας αλλά και της οικογένειάς της είναι να είμαστε όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η τελετή θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα, το ουράνιο τόξο μετά την μπόρα.

 Μας δίνετε δύναμη και τη βεβαιότητα ότι η Ραφαέλα κατάφερε στο σύντομο διάβα της ζωής της να αγγίξει τις καρδιές σας, να δώσει κουράγιο σε συνανθρώπους μας που παλεύουν και χαμόγελο σε όλους.

Εμείς, η οικογένειά της, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε το όραμά της ζωντανό. Αντί στεφάνων στη μνήμη της Ραφαέλας, όποιος επιθυμεί να κάνει μία δωρεά στον σύλλογο Make A Wish, όπως ήθελε εκείνη», αναφερόταν στην ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις