Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την περιπέτεια της Κέιτ και τον καρκίνο του Καρόλου

Πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ μετ...

Επέστρεψε – έστω και για λίγο – στα βασιλικά καθήκοντα

Ο βασιλιάς Κάρολος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τα δημόσια καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου του, με τον Γουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου, να σηκώνει τώρα το βάρος των υποχρεώσεων του βασιλιά.

Ο Γουίλιαμ, βέβαια, είχε αδειάσει το πρόγραμμά του για να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα πριν από τρεις εβδομάδες, και για να φροντίζει τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

«Άστεγος» ο πρίγκιπας Χάρι – Έμεινε σε ξενοδοχείο μετά την συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν συνόδευσε τον Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο

Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας σχεδίαζε να μείνει μακριά από τα βασιλικά του καθήκοντα για 3,5 εβδομάδες, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν και σήμερα το πρωί απένειμε κατά τη διάρκεια κρατικής επίσημης τελετής στο κάστρο Γουίνδσορ, κρατικές τιμές.
Advertisement

Τα στιγμιότυπα δείχνουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να χαμογελάει καθώς απονέμει τα βραβεία στην τελετή, Μεταξύ αυτών που αναγνωρίστηκαν σήμερα, ήταν η πρώην πρωταθλήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγγλίας, Έλεν Γουάιρ.

Θα μιλήσει για τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

Το βράδυ, ο πρίγκιπας θα παραστεί στο γκαλά για τη συγκέντρωση χρημάτων του London Air Ambulance στο ξενοδοχείο Raffles του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τους Times, αναμένεται να εκφωνήσει έναν εγκάρδιο λόγο αναγνωρίζοντας τη μάχη για την υγεία του βασιλιά Καρόλου, ωστόσο, όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο δεν αναμένεται να αναφερθεί στην επίσκεψη του αδερφού του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από αύριο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα βρίσκεται και πάλι σε άδεια προκειμένου να είναι με την οικογένειά του, καθώς τα παιδιά του θα βρίσκονται σε ενδιάμεσες σχολικές διακοπές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις