Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν συνόδευσε τον Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δ...

Όλες οι πληροφορίες

Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μην συνοδεύσει τον Πρίγκιπα Χάρι στο επείγον ταξίδι του στο Λονδίνο μετά την ανακοίνωση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος  διαγνώστηκε με καρκίνο.

Κι αυτό, επειδή ένιωθε ότι είναι «κάτι που πρέπει να κάνει μόνος του», σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ του μονάρχη.

 Ο δούκας του Σάσεξ επέστρεψε εσπευσμένα στο Λονδίνο, λίγες ώρες μόνο αφού είχε γίνει γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

 

Ο Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος εργάστηκε για τον βασιλιά Κάρολο για επτά χρόνια, όταν ακόμα ήταν πρίγκιπας της Ουαλίας, πιστεύει ότι η δούκισσα του Σάσεξ, πήρε συνειδητά την απόφαση να μην συνοδεύσει τον σύζυγό της και δεύτερο γιο του μονάρχη στο ταξίδι του.

Ο λόγος που η Μέγκαν δεν συνόδευσε τον Χάρι
«Η Μέγκαν αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο να μείνει σπίτι με τα παιδιά και ίσως νιώθει ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει μόνος του ο Χάρι», είπε ο Χάρολντ αποκλειστικά στη = The Post.

«Είναι ο πατέρας του. Γνωρίζει τη στενή σχέση και πιθανώς τον ενθάρρυνε να έρθει», πρόσθεσε ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά.

Μέγκαν Μαρκλ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει αργότερα στο Λονδίνο
Επίσης, ο Γκραντ Χάρολντ σημειώνει ότι η δούκισσα του Σάσεξ μπορεί «να έρθει αργότερα», αλλά προς το παρόν, θα παραμείνει στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα φέρουν τα εγγόνια του, αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να έρθουν κοντά σαν οικογένεια», δήλωσε ο πρώην μπάτλερ.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι θα γίνουν πολλές ανακατατάξεις πίσω από τις κλειστές πόρτες, ενώ ο μονάρχης και η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, θα βρίσκονται και οι δύο σε αναρρωτική άδεια.

«Όπως κάθε οικογένεια, όταν κάποιος βιώνει αυτό περνάει ο Κάρολος, τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν».

Ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου σημείωσε ότι τον επόμενο καιρό θα δούμε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους, προκειμένου να στηρίξουν τον μονάρχη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight