Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα στο σινέ Πάνθεον από 8 έως 14/2/2024: Συνεχίζονται "Τα Παιδιά του Χειμώνα" του Αλεξάντερ Πέιν

Το πρόγραμμα στο σινέ Πάνθεον από 8 έως ...

Στην προβολή των 21.30 - Στην προβολή των 19.15 έως & την Τρίτη 13/2 συνεχίζεται η ταινία "Η Τελευταία Παμπ" του Κεν Λόουτς

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 8/2 έως και την Τρίτη 13/2 με ώρα έναρξης 19:15 συνεχίζεται η ταινία «Η Τελευταία Παμπ».

Η σκηνοθεσία είναι του σπουδαίου Βρετανού δημιουργού Κεν Λόουτς - Ken Loach.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Chris McGlade, Claire Rodgerson, Col Tait, Dave Turner, Ebla Mari, Jordan Louis, Trevor Fox.

Είδος :Κοινωνικό

Κατάλληλη για άτομα άνω των 12 ετών (Κ12)

Το «Old Oak» (Παλιά Βελανιδιά) είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Είναι η τελευταία παμπ, ο μοναδικός δημόσιος χώρος που έχει απομείνει σε μία κοινότητα πρώην ανθρακωρύχων που παρακμάζει εδώ και 30 χρόνια. Ο ιδιοκτήτης TJ Ballantyne (Dave Turner) παλεύει να την κρατήσει ανοιχτή και τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η παμπ γίνεται αντικείμενο έριδας μετά την άφιξη προσφύγων από τη Συρία. Εντωμεταξύ, μία απρόσμενη φιλία ανθίζει ανάμεσα στον TJ και μία νεαρή Σύρια, τη Yara (Ebla Mari). Θα μπορέσουν να βρουν έναν τρόπο ώστε οι δύο κοινότητες να καταλάβουν η μία την άλλη;

Η ταινία είχε προβληθεί στο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου 2023 στην Αθήνα.

Από την Πέμπτη 8/2 έως και την Τετάρτη 14/2 στις 21:30 συνεχίζεται η εξαιρετική ταινία «Τα Παιδιά του Χειμώνα – The Holdovers» που είναι υποψήφια για 5 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία.

Διάρκεια: 133 λεπτά

Η ταινία "Τα Παιδιά του Χειμώνα" έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας στις 25/1/2024. Σε 2 εβδομάδες προβολής το φιλμ έχει κόψει 38.010 εισιτήρια πανελλαδικά.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πολ Τζιαμάτι, ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ, Ντόμινικ Σέσα.

Σενάριο: Ντέιβιντ Χέμινγκσον

Χρονολογία Παραγωγής: 2023

Από τον βραβευμένο Ελληνοαμερικανό σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, η ταινία “Τα Παιδιά του Χειμώνα” ακολουθεί ένα στριμμένο καθηγητή (Πολ Τζιαμάτι) σε ένα Αμερικανικό Κολέγιου ψηλού κύρους, ο οποίος υποχρεώνεται να παραμείνει στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του, για να προσέχει λίγους σπουδαστές του,οι οποίοι δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε. Τελικά, αναπτύσσει μία απίθανη σχέση με έναν από αυτούς–έναν κατεστραμμένο, ιδιοφυή ταραχοποιό (ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντόμινικ Σέσα)–και την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία έχασε μόλις τον γιο της στον πόλεμο του Βιετνάμ (ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ).

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αφροαμερικανή ηθοποιός ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ θεωρείται φαβορί για τη νίκη στην κατηγορία του καλύτερου β' γυναικείου ρόλου στα Όσκαρ. Πολλές ελπίδες έχει και ο Πολ Τζιαμάτι στον α' ανδρικό ρόλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil