Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Η νέα διλογία της συγγραφέως Μαίρης Κόντζογλου παρουσιάζεται 7 Φεβρουαρίου στην Πάτρα

Η νέα διλογία της συγγραφέως Μαίρης Κόντ...

Σε εκδήλωση της Γωνιάς του Βιβλίου και των εκδόσεων Μεταίχμιο στις 19.00 στη Διδάχειο Σάλα Πολιτισμού, στην οδό Βύρωνος 13 κοντά στα Ψηλαλώνια

Εκδήλωση παρουσίασης της νέας μυθιστορηματικής διλογίας της συγγραφέως Μαίρης Κόντζογλου «Από ήλιο σε ήλιο» θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στη Διδάχειο Σάλα Πολιτισμού στην οδό Βύρωνος (Τεμπονέρα) 13.

Η εκδήλωση με τη διοργανωτική σφραγίδα του βιβλιοπωλείου Γωνιά του βιβλίου – Παπαχρίστου και των εκδόσεων Μεταίχμιο θα γίνει την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 στις 7 το απόγευμα.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου, αναγνώστρια και δημιουργός της θεατρικής ομάδας «Ταξιδευτές της πρόζας».

Η συγγραφέας Μαίρη Κόντζογλου θα μιλήσει για το σύμπαν της νέας διλογίας της "Από Ήλιο σε Ήλιο Ανέσπερος" και "Από Ήλιο σε Ήλιο Αποσπερίτης", τους ήρωες, τον τόπο και το ιστορικό σκηνικό και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Η ιστορική «ματωμένη απεργία της Σερίφου» μπαίνοντας κάτω από το συγγραφικό μικροσκόπιο της Μαίρης Κόντζογλου γίνεται μια συγκλονιστική ιστορία για έναν έρωτα, έναν αγώνα και έναν τόπο που γέννησε θεούς και ήρωες.

Η Μαίρη Κόντζογλου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες σε τομείς που αντικείμενό τους έχουν την επικοινωνία (μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις, οργάνωση εκδηλώσεων/συνεδρίων, εκδόσεις). Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της εταιρείας "Εγνατία Οδός" Α.Ε. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Άλλα γνωστά βιβλία της Μαίρης Κόντζογλου είναι τα: «Σκουριά και χρυσάφι: Νεγρεπόντε», "Μια προσευχή για τα παλιά ασήμια", "Περπάτα με τον άγγελό σου", «Μια νύχτα στο βιβλιοπωλείο», «Ώρες κοινής ανησυχίας», "Μεσημβρινοί της ζωής: Άγνωστη χώρα. Μεσονύκτιο. Μεσουράνηση", κ.α.

Η Μαίρη Κόντζογλου έχει ξαναέρθει στην Πάτρα για παρουσίαση μυθιστορήματός της.

Η συγγραφέας Μαίρη Κόντζογλου.

Η συγγραφέας Μαίρη Κόντζογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture