Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Πήγε να κλέψει εκκλησία αλλά συνελήφθη

Ναύπακτος: Πήγε να κλέψει εκκλησία αλλά συνελήφθη

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε αστυνομικό έλεγχο, που διενεργήθηκε, σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1,4 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και 17 τσιγάρα με μείγμα καπνού ηρωίνης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του κατηγορούμενου προέκυψε ότι την 01/02/2024 είχε δηλωθεί σε βάρος του υπεξαίρεση του οχήματος.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη  για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στον Πύργο, από στυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε σταθμευμένο μοτοποδήλατο στον Πύργο, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη  για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι την 2/2/2024 μετέβη σε Ιερό Ναό σε περιοχή της Ναυπακτίας, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος προχθές τα ξημερώματα, μετέβη σε επιχείρηση και αφαίρεσε μια μπαταρία δίκυκλου οχήματος, ενώ παράλληλα προξένησε φθορές σε έξι σταθμευμένα δίκυκλα οχήματα, αναφέρει η αστυνομία.


Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης


Συνελήφθησαν, χθες, στη Ναύπακτο, στο Μεσολόγγι και στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, τρία άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις