Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Louis Vuitton Men by Pharell Williams: Φαντασμαγορική απόβαση στο μακρινό Χονγκ Kονγκ

Louis Vuitton Men by Pharell Williams: Φ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πασαρέλα με άμμο και κοσμοσυρροή θαυμαστών του γαλλικού style σε παραλιακό δρόμο της ασιατικής μεγαλούπολης

Το δεύτερο πολυσυζητημένο show του για την ανδρική σειρά του κολοσσού της Louis Vuitton έκανε ο 50χρονος μουσικός Pharrel Williams. Μετά το ντεμπούτο του στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Pont Neuf, παρουσίασε την pre fall ή resort collection του 2024 στο μακρινό Χονγκ Κονγκ.

Πασίγνωστος από τα hits «Happy» και «Blurred Lines»,  θεωρείται πολύ επιδραστικό style icon και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ως designer και με άλλα διάσημα brands. Το αμερικάνικο street style αποτελεί σήμα κατατεθέν του, ώστε να ανανεώσει τον πασίγνωστο γαλλικό οίκο. Μουσικοί με γιουκαλίλι ξεκίνησαν την επίδειξη, παίζοντας μουσική που είχε συνθέσει ο ίδιος ο Williams, ο Αμερικανός ράπερ Swae Lee και ο Πορτορικανός τραγουδιστής Rauw Alejandro.

Στην ασιατική μεγαλούπολη, τα μοντέλα διέσχισαν την Avenue of Stars, που είχε καλυφθεί με άμμο, παρουσιάζοντας άνετα, ιδιαίτερα ρούχα, που παρέπεμπαν μεταξύ άλλων σε στολές ναυτών ή διέθεταν ως βασικό κομμάτι πουκάμισα με χαβανέζικα μοτίβα. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε σε μέρες που ο τουρισμός επιστρέφει στην περιοχή μετά  από παρατεταμένες περιόδους lockdown. Σκηνικό το Victoria Dockside, ένας παραλιακός πεζόδρομος  στο φωταγωγημένο λιμάνι γεμάτος από εμπορικά, εκθεσιακά κέντρα και ξενοδοχεία.

Θαυμαστές της Louis Vuitton συνωστίστηκαν από νωρίς εκεί, ορισμένοι σε βάρκες, αδημονώντας να δουν διάσημες προσωπικότητες όπως τον Κινέζο ηθοποιό Dylan Wang και το συγκρότημα Mirror, ενώ ένα παραδοσιακό ξύλινο πλοίο έπλεε σε κοντινή απόσταση, με τα πανιά του να λάμπουν από το iconic Louis Vuitton logo.

 

 Ειδήσεις Τώρα

Tζούλια Ρόμπερτς: Πάλι με σορτς και «προχώ» παπούτσια στο Λονδίνο (υπήρξαν και beauty ενστάσεις)

Oι Καλλιπάτειρες θα πάνε «Wonka» στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας με αναπηρία

Ο Λάνθιμος φωτογράφισε την Εμμα Στόουν σε γειτονιές της Αθήνας για το W magazine

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View