Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Oι Καλλιπάτειρες θα πάνε «Wonka» στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας με αναπηρία

Oι Καλλιπάτειρες θα πάνε «Wonka» στηρίζο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κάλεσμα στα Options Cinemas της Veso Mare στις 17/12 στις 11 το πρωί

Ενημερώστε τώρα την ατζέντα σας:

Στην αθρόα συμμετοχή των μελών και των φίλων της, αλλά και όλων των πατρινών με κοινωνικές και ανθρωπιστικές ευαισθησίες, στοχεύει το παράρτημα Πάτρας της «Καλλιπάτειρας» απευθύνοντας κάλεσμα για τις 17 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας  θα γίνει ειδική προβολή της επίκαιρης ταινίας «Wonka» σε αίθουσα του πολυσινεμά της Options Vesi Mare με φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού «Δημητρίου και Βέρρας Σφήκα» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και το Αθλητικό Σωματείο «Ήφαιστος» αποσκοπώντας στη στήριξη αλλά και την ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα αναπηρίας. Στο να κοιτάξουμε με μία διαφορετική ματιά τους συνανθρώπους μας χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις. Τη διοργάνωση στηρίζουν  οι: «Φλόγα», Λουξ, Κreosys, Options και το Φαρμακείο Αποστόλη Τέκου.

Όπως αναφέρουν η πρόεδρος Μαρία Μανουσάκη και η διοίκηση του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών  «Καλλιπάτειρα» - Παράρτημα Πάτρας: «Σας περιμένουμε λοιπόν μαζί μας να απολαύσετε αυτό το μιούζικαλ φαντασίας που κάνει πρεμιέρα λόγω Χριστουγέννων στην πόλη της Πάτρας και με τη συμμετοχή σας να ενισχύσετε το πολύπλευρο έργο του  σωματείου μας». Θυμίζουμε πως πρωταγωνιστεί ο διάσημος Τιμοτέ Σαλαμέ ενσαρκώνοντας το νεαρό Γουίλι Γουάνκα πριν ακόμα φτιάξει το περίφημο εργοστάσιο σοκολάτας. Η θεαματική αισθητική είναι κάτι παραπάνω από γιορτινή!

 Ειδήσεις Τώρα

Tζούλια Ρόμπερτς: Πάλι με σορτς και «προχώ» παπούτσια στο Λονδίνο (υπήρξαν και beauty ενστάσεις)

Ξαναγυρίζει ο «Καρυοθραύστης» στο Νιάρχος, ένα αλλόκοτο παραμύθι για όλη την οικογένεια

Στολίστηκε ο Λευκός Οίκος: Η Τζιλ Μπάιντεν εστίασε στην παιδικότητα των Χριστουγέννων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View