Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ετοιμάζεται για Βομβάη ο οίκος Dior, θα τιμήσει τον πολιτισμό και την τοπική χειροτεχνία

Ετοιμάζεται για Βομβάη ο οίκος Dior, θα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ραντεβού με την pre fall collection 2023 έχει δοθεί στο ιστορικό μνημείο «Η Πύλη της Ινδίας»

Mετά από Μαρακές, Λέτσε, Αθήνα, Σεβίλλη κ.α. ο παριζιάνικος οίκος Dior συνεχίζει το δημιουργικό διάλογο με τις κουλτούρες και τους παραδοσιακούς τεχνίτες του κόσμου:

Ανακοινώθηκε πως θα κάνει στάση στην Ινδία και συγκεκριμένα στη Βομβάη, με σκηνικό το εμβληματικό αξιοθέατο «Η Πύλη της Ινδίας- Getaway of India». To μνημείο είναι μια θεαματική αψίδα των αρχών του 20ου αιώνα, που τιμάει τον πρώτο Βρετανό μονάρχη που επισκέφθηκε την Ινδία και βρίσκεται απέναντι από το φημισμένο παλάτι – ξενοδοχείο Taj Mahal.

Η Maria Grazia Chiuri και το επιτελείο της θα τιμήσουν την ιστορία αυτής της μαγευτικής εξωτικής χώρας αξιοποιώντας τη συνεργασία με το ατελιέ Chanakya που εδρεύει στο Μουμπάι με ειδικότητα στο χειροποίητο κέντημα. «Επικρατεί η άποψη πως η ινδική χειροτεχνία είναι ευτελής, αλλά η δεξιότητα και η γνώση των Ινδών είναι αντίστοιχες με αυτές σε Γαλλία και Ιταλία» δήλωσε η Chiuri. Αλλωστε, υπάρχει μόνιμη σχέση με Ινδούς τεχνίτες στην υψηλή ραπτική του label.

Η Pre Fall collection 2023 στις 30 Μαρτίου αναμένεται επιπλέον με χρώμα τέχνης οριεντάλ αφού το σκηνικό θα επιμεληθεί το ντόπιο καλλιτεχνικό ντουέτο Madhvi και Manu Parekh.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View