Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γέμισαν «μπαλαρίνες» τα πολυκαταστήματα, το νούμερο 1 shoe trend της άνοιξης

Γέμισαν «μπαλαρίνες» τα πολυκαταστήματα,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εχουν ανανεωθεί με λάστιχα, μπαρέτες, τρουκς, τετράγωνα τακούνια, κυκλοφορούν σε δέρμα, σατέν, βελούδο

Είναι η τρίτη σαιζόν που οι fashion experts επιμένουν να ξαναφορέσουμε ballet flats, αλλά τη φετινή άνοιξη η τάση ωρίμασε και τα «μπαλαρινάκια» θεωρούνται πια επιβεβλημένα ως μεταβατικό υπόδημα για όσες αγαπούν πολύ τη μόδα.

Πρόκειται για ένα all time classic και πολύ chic παπούτσι, που έχει συνδεθεί με τις Γαλλίδες, αποτελώντας την πρακτική, καθημερινή, εκδοχή της γόβας. Οσο κι αν έχουμε συνηθίσει στην άνεση των sneakers, loafers και γενικότερα flatforms, οι «μπαλαρίνες» δείχνουν πάνω μας πολύ πιο κομψές, θηλυκές και φίνες. Μας τρελαίνουν ειδικά στο ρομαντικό blush, το χρώμα της πούδρας, το οποίο «πάει με όλα». Όμως τις συναντάμε και σε μαύρο, μπεζ, λευκό, χρυσό κ.α. Μια βόλτα στα πολυκαταστήματα θα σας πείσει πως είναι αυτή τη στιγμή νούμερο 1 εαρινό trend.

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα από δέρμα και σατέν στους παραπάνω ουδέτερους τόνους αλλά λανσάρονται και σε χρωματιστό βελούδο. Εχουν ανανεωθεί με λάστιχα, κορδέλες, μπαρέτες, τρουκς, κρύσταλλα. Οι «μύτες» μπροστά είναι κυρίως στρογγυλές και τετράγωνες αλλά υπάρχουν και μυτερές εκδοχές.  Εννοείται ο χορός αποτελεί τη βασική έμπνευση έχοντας αφομοιωθεί στο λεγόμενο French chic. O οίκος Miu Miu είναι ο πιο επίμονος και επιδραστικός σε αυτό το είδος παπουτσιού, καθώς και μέσα στο χειμώνα που πέρασε τις πρότεινε με ψηλές, χοντρές κάλτσες. Όπως θα δείτε βγαίνοντας για shopping προσφέρονται και με τετράγωνα τακουνάκια για όσες δεν θέλουν να φοράνε τελείως ίσια παπούτσια.

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Stradivarius

Stradivarius

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View