Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kρυώνετε; Δείτε τα γουναρικά που φορέθηκαν στο Παρίσι με ίνδαλμα τη Φιλιπίν Λιρόι Μπολιέ

Kρυώνετε; Δείτε τα γουναρικά που φορέθηκ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μη φοβηθείτε τις μακριές και τις ογκώδεις γούνες, κυκλοφορούν πια καθημερινά σε κάζουαλ ύφος, και δεν θυμίζουν «μεγαλοκυρίες»

Τα χιόνια άσπρισαν τα βουνά και το ψύχος κατέφθασε μέσα στην πόλη. Ηρθε η στιγμή να αξιοποιήσουμε ένα μεγάλο trend της φετινής χειμερινής μόδας που δεν προλάβαμε να υιοθετήσουμε ως τώρα. Οι μέρες αυτές δίνουν μάλιστα την αφορμή και την ευκαιρία να αποκτήσουμε οικολογικές γούνινες ζακέτες ή παλτό σε έκπτωση. Μην σας πτοήσει ο όγκος τους γιατί αυτό ακριβώς είναι το προσόν τους. Εχουν μακρύνει συγκριτικά με τα προηγούνα χρόνια και οι τριχωτές υφές προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα. Στην πρόσφατη couture week του Παρισιού ξεχύθηκαν στους δρόμους ξεσηκώνοντας τα φωτογραφικά φλας.

Πολύ δημοφιλείς οι ουδέτεροι γήινοι τόνοι (camel, καφέ, μπεζ, εκρού) αλλά εντοπίσαμε και πολύ μαύρο αλλά και λεοπάρ και λευκό. Μην τις σκέφτεστε μόνο με γοβάκια και τακούνια, στη γαλλική πρωτεύουσα εμφανίστηκαν με αρβυλάκια, πρακτικά μποτίνια και γόβες ακόμα και από νεαρά μοντέλα. Είναι μια αγορά που "μένει" στη ντουλάπα. Συνδυάστε τις με το τζιν και τη φόρμα σας άφοβα.  Εμείς τις λατρέψαμε βέβαια πάνω από μπουκλέ Chanel σακάκια αλλά και στο look Schiaparelli της Φιλιπίν Λιρόι Μπολιέ. Η γαλλίδα «διευθύντρια» της Emily in Paris στο κατώφλι των 60 της χρόνων την λάνσαρε με ενσωματωμένο κορσέ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View