Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μαρία Αλεξανδρίδη: Mε ονειρεμένα looks στα παριζιάνικα couture shows, icon στο Dior lookbook!

Μαρία Αλεξανδρίδη: Mε ονειρεμένα looks σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H πατρινή καλλονή στην πρώτη γραμμή της μόδας, μόλις περπάτησε για Dior, Elie Saab, Viktor & Rolf

Nα πούμε απλά πως καμαρώνουμε; Πως δεν παύει να μας εκπλήσσει; Η πατρινή Μαρία Αλεξανδρίδη, στο κατώφλι των 20 χρόνων της, συνεχίζει την απίστευτη πορεία της στα πλέον δυσπρόσιτα «σαλόνια» της διεθνούς μόδας, ενώ πλέον αντιπροσωπεύεται από κορυφαία πρακτορεία μοντέλων σε Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο, Βαρκελώνη κλπ. Μόλις την θαυμάσαμε στην περίφημη εβδομάδα μόδας του Παρισιού όπου το αμπιγιέ βεστιάριο αποτελεί υπερθέαμα. Για τη φετινή άνοιξη- καλοκαίρι η Μαρία παρέλασε με μια ασημένια απαστράπτουσα τουαλέτα Dior Couture στην πραγματικά μαγευτική collection με έμπνευση το θρυλικό showgirl Ζοζεφίν Μπέικερ. Είχε «κολλημένα» τα κοντά της μαλλιά και θύμιζε «άγαλμα»- καθώς μην ξεχνάτε έχει 1.78 ύψος και υποδειγματική σιλουέτα. Ανάμεσα στο κοινό ήταν μεταξύ άλλων Ανια Τέιλορ Τζόι, Κάρλα Μπρούνι, Κατρίν Ντενέβ, Μπεατρίς Μπορομέο, Κιάρα Φεράνι, Eλίζαμπεθ Ντεμπίκι, Κρίστεν Ντανστ, Ρόζαμουντ Πάικ, Κάρλι Κλος κ.α.

Ασημένιο maxi dress με ετικέτα Dior Cout...

Ασημένιο maxi dress με ετικέτα Dior Couture για τη "δική μας " Mary Alexandridi

To glam retro style δέσποσε

To glam retro style δέσποσε

Front row

Front row

Η ιταλίδα creative director Maria Grazia Chiuri

Η ιταλίδα creative director Maria Grazia Chiuri

Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχει σε show του πολύ επιδραστικού στις μέρες μας γαλλικού κολοσσού, καθώς οι υπεύθυνοι casting της Maria Grazia Chiuri θεωρούν πως αντιπροσωπεύει απόλυτα το σύγχρονο πρότυπο ομορφιάς του label. Επιπλέον ανέδειξε δυο χρυσές μάξι δημιουργίες του διάσημου λιβανέζου μετρ Elie Saab αλλά και ένα εκκεντρικό outfit των Viktor & Rolf οι οποίοι παρουσίασαν φορέματα σε  debutante-style, να διαχωρίζονται από τα σώματα των μοντέλων. Στην τελευταία περίπτωση έγινε μάλιστα ξανθιά.

Εlie Saab Couture, Spring Summer 2023

Εlie Saab Couture, Spring Summer 2023

Viktor & Rolf Couture Spring Summer 2023

Viktor & Rolf Couture Spring Summer 2023

Ταυτόχρονα, η Μαρία πρωτοστατεί στο lookbook του οίκου Dior για την pre fall collection 2023 που θα «παίξει» στην αγορά από το τέλος του καλοκαιριού και μετά. Είναι μια σειρά με σαγηνευτικά χρώματα, επηρεασμένη από την κουλτούρα της Ινδίας, με αύρα Bollywood. Θυμίζουμε πως η κούκλα συμπολίτισσα, μέσα σε ένα χρόνο και με αφετηρία το ντεμπούτο της στο εξωτερικό μέσα από τον οίκο Chloe με κοντά πλέον μαλλιά, κάνει μια ξέφρενη διαδρομή στην a-list του fashion στερεώματος. Είναι περιζήτητη σε ξένα περιοδικά και έχει δεχθεί πρόταση ακόμα και από τη Louis Vuitton.

Dior Pre Fall 2023- Lookbook

Dior Pre Fall 2023- Lookbook

Aναμφίβολα εξελίσσεται σε μια μοναδική περίπτωση Ελληνίδας στο χώρο, ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά. Και μην ξεχνάτε πως στα πρώτα της βήματα πόζαρε για το εξώφυλλο του TheBest Magazine. Εμείς πάντως το λέγαμε από παλιά, ήταν γεννημένη μοντέλο με τα εκτός συνόρων μέτρα και σταθμά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View