Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Και του χρόνου Καλλιπάτειρες! Δείτε στιγμιότυπα από το sold out «Αχαιών Αγάπης Γεύμα»

Και του χρόνου Καλλιπάτειρες! Δείτε στιγ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα charity event με μεγάλη απήχηση, που κατέληξε σε χορό με αστείρευτο καρναβαλικό κέφι

Μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά η Πάτρα για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της «Καλλιπάτειρας» το περασμένο σαββατόβραδο. Περίπου 400 άτομα ανταποκρίθηκαν στο λαμπερό κάλεσμα του πανελλήνιου αθλητικού σωματείου, με την εξ Αθηνών διακεκριμένη πρόεδρο Κατερίνα Παναγοπούλου, πάντα ζεστή και εγκάρδια, στο επίκεντρο της προσοχής. (Απαστράπτουσα, με μαύρο cocktail dress συνοδευόταν από τη στενή της φίλη δημοσιογράφο Εμη Λιβανίου, η οποία εντυπωσίασε με βελούδινο σύνολο, καθώς και άλλα διοικητικά μέλη). Επί της υποδοχής η super δραστήρια συντονίστρια του πατρινού παραρτήματος Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη που οραματίστηκε και καθιέρωσε το θεσμό του «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» μέσα σε θερμό, ενωτικό κλίμα. Η συλλογικότητα με δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα παραμένει άλλωστε προτεραιότητα της ίδιας και των συνεργατών της.

Στο ιδιαίτερα επιτυχημένο event, όπου o κόσμος κατέκλυσε τις λευκές ροτόντες στο κέντρο Privilege, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος μαζί με άλλα στελέχη της Περιφέρειας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ο διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, οι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ιάσονας Φωτήλας, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και ιατρικού κόσμου, πολιτευτές, δημοσιογράφοι κ.α.  

«Καθιστό» δείπνο, πλούσια λαχειοφόρος, κοπή πίτας και χορός μέχρι πολύ αργά στη μεγάλη πίστα συγκαταλέγονταν στο πρόγραμμα. Το live είχαν αναλάβει ο γνωστός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος και το λάτιν συγκρότημα Cubaneiros. Kαρναβαλικά αξεσουάρ, επίκαιρος διάκοσμος αλλά και άσματα των ημερών δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα. Προηγήθηκαν τιμητικές αναφορές και βραβεύσεις για τη «Φλόγα» (40 χρόνια Σύλλογος Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) και την πρωτοβουλία «Will you Μarrow Me;» των καθηγητών και φοιτητών ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Και του χρόνου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View