Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μπλε ορτανσίες και λαμπερή guest list στη βάπτιση του εγγονού της Μαρίας Μανουσάκη

Μπλε ορτανσίες και λαμπερή guest list στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κατερίνα Παναγοπούλου, Εμυ Λιβανίου, Μένη Μαλλιώρη μεταξύ των καλεσμένων στο πανοραμικό My Way

Ταχύτατα «talk of the town» έγινε η βάπτιση του εγγονού της συντονίστριας του τοπικού παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» Μαρίας Μανουσάκη- Μαλλιώρη, την οποία τίμησαν με τις εντυπωσιακές παρουσίες τους η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ονομαστού γυναικείου σωματείου Κατερίνα Παναγοπούλου και Εμη Λιβανίου αλλά και πολλοί γνωστοί συμπολίτες μας, από τον πολιτικό και εμπορικό κόσμο. Ο μικρός Σταύρος που πήρε το όνομα του παππού του, επιχειρηματία Σταύρου Μαλλιώρη βαπτίστηκε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Κάτω Συχαινά Πατρών  και ακολούθησε δεξίωση στο πανοραμικό ξενοδοχείο My Way στην είσοδο της πόλης με μαγικό αγνάντεμα όλο τον Πατραικό. Πολύ συγκινημένοι και χαρούμενοι ήταν οι γονείς του νεοφώτιστου Λέανδρος Μιχαηλίδης και Αγγελική Μαλλιώρη που κατακλίστηκαν από  ευχές φίλων και συγγενών από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κρήτη, γενέτειρα της ευτυχούς γιαγιάς. Νονοί ήταν οι Λυσίας Χριστοδουλόπουλος, Ίλια Χριστοδουλοπούλου, Μαίρη Σταθοπούλου, Νίκος Καρουζος, Αγγελική Μελάκη-Καρούζου και Παναγιώτης Μαλλιώρης.

Η Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη,  όπως πάντα πολύ επικοινωνιακή, δυναμική και φιλόξενη έκανε άπαντες να αισθανθούν υπέροχα στο μυστήριο και στο event που ακολούθησε. Ηταν μια οικοδέσποινα με ζεστασιά και αμεσότητα που ξέρει να ενώνει παρέες και συντροφιές. Είχε επιμεληθεί με κάθε λεπτομέρεια την αισιόδοξη και καλοκαιρινή white & blue διακόσμηση. Λευκά τριαντάφυλλα και μπλε ορτανσίες αλλά και ζαχαρωτά, καντηλέρια, στεφάνια κ.α γοήτευσαν άπαντες «παίζοντας» αρμονικά με το σιελ και το μπλε θαλασσί.

Μαμά και γιαγιά ήταν ντυμένες με floral prints. Ο βαπτιστικός σταυρός και τα μαρτυρικά από χρυσό ήταν από το κοσμηματοπωλείο Μέντης, με προσωπική επιμέλεια των Ανθούλας και Αμαλίας Μέντη, οι οποίες εντάσσονται στην μεγάλη οικογένεια της «Καλλιπάτειρας». Τα ρούχα του μικρού Σταύρου ήταν του οίκου Κατριβέση. Ο στολισμός της εκκλησίας έγινε από το ανθοπωλείο Θεοφίλη.

 Το δείπνο συνέπεσε με το θεαματικό ηλιοβασίλεμα. Ακολούθησε γλέντι ως τις πρωινές ώρες με πρόγραμμα που ανέλαβε ο μαέστρος Βασίλης Ακριβός και τις συμμετοχές του βιρτουόζου του σαξοφώνου Νίκου Βεντούρα και της βιολονίστριας Εύης Γκιώνη. Τραγούδησε ο αισθαντικός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος. 

Η τέως ευρωβουλευτής Μένη Μαλλιώρη, το ζεύγος Νίκου Νικολόπουλου – Τασίας Μανωλόπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος,  η συντονίστρια Ηρακλείου της Καλλιπάτειρας, Μαρία Αντωνακάκη, ο επιχειρηματίας της Achaia Clauss Νίκος Καραπάνος κ.α. ήταν εκεί.

 

*Φωτογραφική κάλυψη Νίκος και  Γιώργος Λιόπετας του κεντρικού φωτογραφείου QUICK FILM LIOPETAS

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View