Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ανδρέας Διονυσόπουλος: Το βίντεο κλιπ του Mr "Καρναβάλι Ολέ" στην Ολλανδία

Ανδρέας Διονυσόπουλος: Το βίντεο κλιπ το...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Δείτε το βίντεο

Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με το Πατρινό Καρναβάλι, καθώς κάθε χρόνο τέτοια περίοδο διασκεδάζουμε με το δημοφιλές και αγαπημένο τραγούδι του "Καρναβάλι Ολέ".

Ωστόσο έχει τη δική του διαδορομή στη μουσική εκτός καρναβαλικών ρυθμών και παραμένει δημιουργικός. Το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο "Για σένα μόνο", σε στίχους, μουσική, ερμηνεία και ενορχήστρωση δική του βγήκε στον "αέρα" πριν πέντε μήνες και αγαπήθηκε, ενώ πρόσφατα απέκτησε και βίντεο κλιπ.

Πλάι στα κανάλια του Άμστερνταμ ο Ανδρέας Διονυσόπουλος περπατά και τραγουδά, με τους θεατές να απολαμβάνουν εκτός από το τραγούδι και εικόνες από την υπέροχη πρωτεύουσα της Ολλανδίας και όχι μόνο

Τα πλάνα εκτός από το Άμστερνταμ, γυρίστηκαν στην Ουτρέχτη και στη Χάγη  τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο όπως αναφέρει στο thebest.gr o Ανδρέας Διονυσόπουλος, προσθέτοντας πως "η Ολλανδία έχει ένα ιδιαίτερο χρώμα, όπως και το συγκεκριμένο τραγούδι, για αυτό ήθελα να το κάνω εκεί".

Δείτε το

Στίχοι-Μουσική - Ενορχήστρωση - Φωνή : Ανδρέας Διονυσόπουλος.
Mastering : Pan Studios - Παναγιώτης Β. Παπαχριστόπουλος.
βίντεο μοντάζ - εξώφυλλο- Παναγιώτης Β. Παπαχριστόπουλος.

Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος και το Πατρινό Καρναβάλι

"Γιατί ήρθε πάλι ναι, το Καρναβάλι ναι

Γιορτή μεγάλη, ναι

ΟΛΕ"

Ένα τραγούδι που δεν λείπει από το Πατρινό Καρναβάλι, σε μουσική, στίχους κι ερμηνεία δική του. Κυκλοφόρησε το 1992 , ενώ το 2000 παρουσιάζεται σε δεύτερη εκτέλεση.

Το 2016 μάλιστα είχε γράψει ένα ακόμα για το Πατρινό Καρναβάλι με τίτλο «Κακές παρέες»

 

 

 

Μιλώντας στο thebest.gr παλαιότερα για το "Καρναβάλι Ολέ" και τη σχέση του με το Πατρινό Καρναβάλι είχε πει:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία κι επειδή ακούγεται λίγες μέρες μέσα στον χρόνο έχει μια άλλη διαδρομή. Δεν τελειώνει και αντέχει ακόμα γιατί ακούγεται σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και είναι πάντα καινούργιο».

 

Στον ίδιο δίσκο με το «Ολέ» ήταν το επίσης καρναβαλικό τραγούδι «Θα σε πάρω να πάμε στο Καρναβάλι» Πρόκειται για ένα ντουέτο του Ανδρέα Διονυσόπουλου με την κ. Βλασσοπούλου.

«Δεν είμαι καρναβαλιστής με την έννοια της συμμετοχής σε γκρουπ αλλά από πιτσιρίκια κάναμε φοβερές μεταμφιέσεις σε πάρτι. Και φέτος θα πάω σε πάρτι σε σπίτια , μου αρέσει περισσότερο έτσι. Δεν έχω βγει ποτέ σε πλήρωμα. Άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια που εργαζόμουν σε μαγαζιά εργαζόμουν πάντα αυτές τις ημέρες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture