Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

“Σκόνταψε” εμπορικά η ταινία «Madame Web» με την Ντακότα Τζόνσον - Παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε

“Σκόνταψε” εμπορικά η ταινία «Madame Web...
Μαρτάτος Tάκης

Οι παγκόσμιες εισπράξεις πενθήμερου από τις 14/2/2024 έφτασαν τα μόλις 51,5 εκατ. δολάρια

Mάλλον δεν πολυδιαφημίστηκε & ως ταινία παρότι της Μάρβελ, δεν τα κατάφερε στο box office.

Ο λόγος για τη νέα ταινία με τίτλο «Madame Web» που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στις αίθουσες των ΗΠΑ και δεν πήγε καλά. Σε σκηνοθεσία της S.J. Clarkson & με πρωταγωνίστρια την Ντακότα Τζόνσον στον κεντρικό ρόλο της υπερηρωίδας Cassandra Webb έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 14 Φεβρουαρίου 2024 (στη χώρα μας ξεκίνησε να παίζεται από την Πέμπτη 15/2, και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) και απ’ όσο είδαμε στον πίνακα του box officemojo, η ταινία ήρθε 2η σε εισπράξεις με 25,8 εκατ. δολάρια σε 4,013 αίθουσες για το 5νθήμερο 14-18/2. Στις εισπράξεις αυτές προστίθενται και περίπου 25,7 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Την πρωτιά στο Αμερικάνικο box office πήρε η μουσική βιογραφική ταινία «Bob Marley: One Love» (παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) με  51,1 εκατ. δολάρια συν ακόμη 29 εκατομμύρια δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε, είναι η πρώτη φορά στο Sony Spider-Man Universe (SSU), που τα κέρδη μίας ταινίας είναι τόσο χαμηλά. Σύμφωνα με το Variety, η ταινία έβγαλε μόλις 25,8 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο της τριήμερο κι έγινε επίσημα η χειρότερη στην ιστορία του SSU. Τα πήγε λέγεται, χειρότερα ακόμη κι από το «Morbius», με πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Λέτο, τον Απρίλιο του 2022.

Το φιλμ «Madame Web» συγκέντρωσε και χαμηλό μέσο όρο στο rotten tomatoes (μόλις 13%) ωστόσο στο metacritic το ποσοστό είναι υψηλότερο κοντά στο 50%.

Λέγεται πως η Ντακότα Τζόνσον δεν φάνηκε να της πολυαρέσει η ηρωίδα και η ταινία αν και η σκηνοθέτις την επαίνεσε για τον συνδυασμό δυναμικότητας και συνάμα «στεγνού» χιούμορ που αποπνέει η ταλαντούχα Ντακότα Τζόνσον που είναι κόρη του Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ.

Στην «Μadame Web» παίζουν και η Σίντνεϊ Σουίνι, η Ιζαμπέλα Μερσέντ, η Έμμα Ρόμπερτς και οι Ταχάρ Ραχίμ και Άνταμ Σκοτ.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως η Ντακότα Τζόνσον σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε πει ότι δεν την έκαναν παρέα οι συμπρωταγωνίστριές της στα γυρίσματα, ότι δεν σκόπευε να δει την ταινία όταν βγει στα σινεμά (στην επίσημη πρεμιέρα πάντως ήταν παρούσα και απαστράπτουσα), καθώς και ότι σκέφτηκε να απολύσει τους συνεργάτες που της έκλεισαν τη συγκεκριμένη δουλειά.

Tέλος όπως διαβάσαμε, η "Μadame Web" είναι η τέταρτη (4η) ταινία του Σύμπαντος του Spider-Man της Sony.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil