Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τιάρα Swarovski, ανανεώθηκε το έμβλημα του φαντασμαγορικού χορού των debutantes στη Βιέννη

Τιάρα Swarovski, ανανεώθηκε το έμβλημα τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με τη σφραγίδα της creative director της Swarovski, Giovanna Engelbert το φετίχ του ιστορικού opera ball

Παρουσιάστηκε ανανεωμένη η τιάρα Swarovski, η οποία επί δεκαετίες στόλιζε τις πρωτοεμφανιζόμενες στον καθιερωμένο χορό της Όπερας της Βιέννης, ένα από τα πιο διάσημα γεγονότα του ευρωπαϊκού κοσμικού  ημερολογίου.

Το μεγαλοπρεπές event θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 8 Φεβρουαρίου 2024 και ακόμα μια χρονιά συνδέει την ιστορία του με τα 129 χρόνια  διαδρομής του ονομαστού οίκου των κρυστάλλων.

 Σχεδιασμένη δημιουργική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Engelbert, η τιάρα είναι εμπνευσμένη από τα αυστριακά αυτοκρατορικά κοσμήματα και την σειρά Mesmera της Swarovski. Κάθε κομμάτι είναι σχολαστικά κατασκευασμένο από 233 διάφανους κρυστάλλους σε μικτές κοπές, που ξεχύνονται καταρρακτωδώς από υπερμεγέθεις πέτρες σε μικρότερες κοπές.

Οι κρυστάλλινες πέτρες της τιάρας είναι κομψά τοποθετημένες σαν χορεύτριες σε αίθουσα χορού και είναι κατασκευασμένες έτσι, ώστε να λάμπουν στο φως με κάθε κίνηση.

Καθώς οι 160 φετινές πρωτοεμφανιζόμενες θα γλιστρούν στην Κρατική Όπερα της Βιέννης στα χέρια των συνοδών τους για την τελετή έναρξης, τα διαδήματα της τιάρας Swarovski θα τις στεφανώνουν με μια μαγευτική λάμψη.

Πρόκειται για μια ακλόνητη αυστριακή παράδοση, καθώς η Swarovski, υπογράφει τις τιάρες των ντεμπούτων εδώ και σχεδόν 70 χρόνια. 

Ο Alexis Nasard, διευθύνων σύμβουλος της Swarovski, σχολίασε: «Είναι τιμή μας να είμαστε μέρος αυτής της παράδοσης, η οποία ενσαρκώνει τη χάρη, την ομορφιά και την κομψότητα. Η Swarovski είναι κυρίαρχη του φωτός από το 1895 και αυτή η μακροχρόνια συνεργασία με τον χορό της Όπερας της Βιέννης ενώνει δύο σύμβολα του αυστριακού πολιτισμού, ενώ παράλληλα αποδεικνύει την απίστευτη εξειδίκευση της Swarovski.»

Η δημιουργός του στέμματος\headpiece Giovanna Engelbert, σχολίασε: «Εμπνεύστηκα από την οικογένεια κοσμημάτων Mesmera, η οποία είναι τόσο εκλεπτυσμένη, όσο και εκθαμβωτική στον σχεδιασμό της. Ελπίζω ότι η τιάρα θα ενδυναμώσει τις φετινές πρωτοεμφανιζόμενες με την αυτοπεποίθηση που κατέχει μια αυτοκράτειρα και όταν τις πάρουν στο σπίτι τους ως αναμνηστικά μιας μαγικής βραδιάς, θα νιώσουν εμπνευσμένες να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.».

 Ειδήσεις Τώρα

Η επιστροφή των patterns, δεν απορρίπτουμε πια τα χαρούμενα εμπριμέ στο σπίτι

Bottega Veneta paparazzi campaign: Κένταλ Τζένερ, A$AP Rocky και το καθημερινό, casual elegance

Θαυμάστε τις νύφες της Paris Couture Week (και ξεχάστε εδώ και τώρα το boho)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View