Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μασελάκι- κόσμημα: Το αξεσουάρ που έκανε ντόρο στη νέα ανδρική collection Louis Vuitton

Μασελάκι- κόσμημα: Το αξεσουάρ που έκανε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O Pharell Williams εμπιστεύθηκε τη γαλλίδα Dolly Cohen, ειδική στο mouth jewelry

H Αγρια Δύση και το βεστιάριο των cowboys και των performer του Vegas ενέπνευσε την καινούρια συλλογή Louis Vuitton για τους κυρίους με τη σφραγίδα του διάσημου μουσικού και creative director Pharell Williams.

Με σκηνικό τους βράχους και το χώμα των ταινιών western οι προτάσεις για τον επόμενο χειμώνα 2024 – 2025 διέθεταν τις χαρακτηριστικές φολκλόρ μπότες σε συνεργασία με την Timberland, πολλά τζιν, καρό, καπέλα και αυτοκόλλητα στοιχεία με αγελάδες, κάκτους, σκουλαρίκια με τιρκουάζ κλπ Πολλά επίσης τα βαλιτσάκια που κήρυτταν νοητό ταξίδι στην αμερικάνικη ενδοχώρα.

 Όμως τελικά το κομμάτι που πολυσυζητήθηκε και έκανε μεγάλο ντόρο προκαλώντας ξεχωριστά δημοσιεύματα ήταν το μασελάκι- κόσμημα με χρυσό και το πασίγνωστο logo πάνω στα δόντια.  Ο Williams, που αρέσκεται στα «προχώ» αξεσουάρ του street style και της showbiz συνεργάστηκε με μια ονομαστή Γαλλίδα expert στα κοσμήματα στόματος, την Dolly Cohen. Πρόκειται για jewelry artist που έχει καθιερωθεί στα χειροποίητα γλυπτά καλούπια, με το label Grillz. Ρίξτε μια ματιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View