Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H «Emily in Paris» προμοτάρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο cast διάσημος πρωταθλητής

H «Emily in Paris» προμοτάρει τους Ολυμπ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η παρουσία του δρομέα Noah Lyles θα λαμπρύνει τον τέταρτο κύκλο κι εμείς ανυπομονούμε

Οσοι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει την ανάλαφρη ρομαντική σειρά «Emily in Paris» στο Netflix ειδοποιήθηκαν με ειδικό promo βιντεάκι πως η δημοφιλέστατη κεντρική ηρωίδα που ενσαρκώνει η Λίλι Κόλινς θα αναμιχθεί με τους πολυαναμενόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η μικροσκοπική fashionista που διακρίνεται για το ταλέντο της στο μάρκετινγκ θα ασχοληθεί με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, δηλαδή η tv σμίγει με την αληθινή ειδησεογραφία. Μάλιστα έχει κάνει αίσθηση πως στα νέα επεισόιδια θα συμμετέχει ο διάσημος Αμερικανός δρομέας και πρωταθλητής στίβου Noah Lyles.  

Στο βίντεο που αποκάλυψε την ηχηρή είδηση του νέου κύκλου η Εμιλι παρουσιάζει τις ιδέες της  σε αίθουσα συνεδριάσεων ενώ ο Lyles -που υποδύεται τον εαυτό του- βρίσκεται στην εκκίνηση των 100 μέτρων φορώντας ένα ρούχο του σχεδιαστή Pierre Cadeau.

Όταν κάποιος  αναρωτιέται αν είναι ασφαλές το project η Εμιλι απαντάει «Ναι, έχει δοκιμαστεί. Είναι ασφαλές. Ίσως δεν είναι για δρομείς αλλά, ξέρετε, απλά μιλάμε για τον Noah». Ακολουθεί πανηγυρισμός με σαμπάνια και τον αθλητή να λέει «Μπορώ να το κάνω».

Ο Lyles μοιράστηκε στη συνέχεια στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων στο Instagram εκδηλώνοντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό του. Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και η Λίλι Κόλινς ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της σειράς. Αυτό το μήνα έγινε η έναρξη της παραγωγής των καινούριων επεισοδίων με φόντο τη γαλλική πρωτεύουσα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View