Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τζόαν Κόλινς, ετών 90: Κατέπληξε άπαντες στα Emmys, ήταν πιο… «Δυναστεία» από ποτέ

Τζόαν Κόλινς, ετών 90: Κατέπληξε άπαντες...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πιστή στα γάντια και τη Νivea και κατά των πλαστικών, συνοδευόταν από τον 5ο σύζυγό της και «καλύτερο εραστή που είχε ποτέ»

Η 90χρονη βρετανίδα star Τζόαν Κόλινς επιβεβαίωσε το μύθο της ξημερώματα της Τρίτης στην τελετή των Emmys 2024. Η άκρως αστραφτερή της εμφάνιση, το τσαγανό και το κέφι της άφησαν τον κόσμο έκπληκτο. Μάλιστα, περπατώντας στο κόκκινο χαλί αλλά και στη σκηνή όπου απένειμε βραβείο, φάνταζε σαν την αδίστακτη «Αλέξις» που υποδύθηκε στην αξεπέραστη σειρά «Δυναστεία», από το 1981 ως το 1989!

Η αγέραστη ηθοποιός έδωσε το παρών με σιέλ, ολοκέντητη τουαλέτα του βρετανικού label Jenny Packham με μανίκια «νυχτερίδα» και ίσια φούστα με ντραπάρισμα. Το χτένισμά της ήταν στο χαρακτηριστικό eighties style και τα σκουλαρίκια μακριά και διαμαντένια. Επιμένει στο μακιγιάζ με έντονο eyeliner και τα χείλη της ήταν βαμμένα με φούξια κραγιόν.

Όπως έχει πει, ουδέποτε έχει κάνει πλαστική επέμβαση αλλά ακολουθεί απαράβατους κανόνες για να διατηρεί την ομορφιά και τη νεανικότητά της. Τη συνόδευε ο 5ος σύζυγός της, Πέρσι Γκίμπσον, 58 ετών, με τον οποίο είναι παντρεμένοι τα τελευταία 20 χρόνια. Ηταν πολύ γελαστοί και έδειχναν ότι απολαμβάνουν την περίσταση, ενώ εκείνος ήταν πολύ τρυφερός και περιποιητικός μαζί της. Αλλωστε η Τζόαν, γνωστή πως «δεν μασάει τα λόγια της», έχει δηλώσει πως είναι «ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ». Επίσης, πως η επιτυχία του γάμου της βασίζεται στο ότι είναι πολύ καλοί φίλοι και πως έχουν χωριστά μπάνια στο σπίτι.

Γεννημένη στο Λονδίνο, η star θα κλείσει τα 91 το φετινό Μάιο. Η μητέρα της ήταν δασκάλα χορού και ο πατέρας της κυνηγός ταλέντων. Εκανε καριέρα στο αλλοτινό Χόλιγουντ και απασχόλησε πολύ τα media ο δεσμός της με τον Γουόρεν Μπίτι, αλλά αυτό που την έκανε διάσημη ήταν αναμφίβολα η σειρά «Δυναστεία». Με αυτή εξελίχθηκε όχι μόνο σε super star αλλά και fashion icon σφραγίζοντας ως αισθητικό πρότυπο μια ολόκληρη εποχή. Σήμερα ζει μεταξύ Λος Αντζελες, Νέας Υόρκης, Λονδίνου, Νότιας Γαλίας. Κάτοχος του τιμητικού τίτλου ευγενίας «Dame» συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον επιμένοντας στη φυσική γήρανση και στην φαντεζί γκαρνταρόμπα. Οπαδός της Μάργκαρετ Θάτσερ και της Βασίλισσας Ελισάβετ αποτελεί μια καλλιτεχνική περίπτωση από μόνη της.

Το 2018 έπαιξε στην αμερικάνικη σειρά American Horror Story: Apocalypse αποδεικνύοντας ότι παραμένει ακμαία μπροστά στο φακό.

 Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ

Η Τζόαν Κόλινς δεν αλλάζει ποτέ το γαλάκτωμα προσώπου της Nivea που χρησιμοποιεί καθημερινά πριν πέσει στο κρεβάτι. Αμέσως μετά εφαρμόζει μια κρέμα νυκτός Charlotte Tilbury. Κοιμάται πάντα ανάσκελα και ποτέ μπρούμυτα ή στο πλάι για να μην κάνει ρυτίδες. Δεν εκτίθεται ποτέ στον ήλιο. Βάζει συνεχώς ενυδατική στα χέρια της. Στη διάρκεια της ημέρας και σε κοινωνικές και δημόσιες εμφανίσεις φοράει πάντα γάντια επειδή φοβάται τη γρίπη και τις ιώσεις. Είναι εντελώς μικροβιοφοβική και θέλει να αυτοπροστατεύεται.  

«Αποφεύγω να δίνω χειραψίες και να αγκαλιάζω ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Σιχαίνομαι να φιλάω και να αγκαλιάζω αγνώστους, σαν να είναι φίλοι μου. Τα γάντια είναι το πιο εύχρηστο αξεσουάρ στην ντουλάπα μου» έχει σε συνέντευξή της παλιότερα. Στα Emmys 2024 απέδειξε ότι δεν αλλάζει αυτή τη συνήθεια εδώ και 60 χρόνια.

 Ειδήσεις Τώρα

«Η Πάτρα είναι πολλές πόλεις σε μία»- Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα της "Καθημερινής" στην Αχαϊκή πρωτεύουσα των τελευταίων χρόνων

Δήμητρα Παναγοπούλου: «Όλοι έχουμε δικά μας μοναδικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές συμμετρίες προσώπου»

Από το Musée d’Orsay στο Παγκράτι: Μαγνήτης η έκθεση νεοϊμπρεσιονιστών στο Μουσείο Γουλανδρή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View