Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Δήμητρα Παναγοπούλου: «Όλοι έχουμε δικά μας μοναδικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές συμμετρίες προσώπου»

Δήμητρα Παναγοπούλου: «Όλοι έχουμε δικά ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε τι είπε στο THEBEST MAGAZINE για τις απαιτήσεις του κόσμου και τα beauty trends

Γέννημα θρέμμα Πατρινή, η makeup artist Δήμητρα Παναγοπούλου, στράφηκε αναπάντεχα στον χώρο της ομορφιάς, αφήνοντας πίσω, τις αρχικές της σπουδές σε πληροφορική και media. Επηρεασμένη από τις φίλες της που διαρκώς την πολιορκούσαν να τις μακιγιάρει, αποφάσισε να φοιτήσει στο ΙΕΚ Ακμή συνειδητοποιώντας πως είναι άλλο τελικά το επάγγελμα που της ταιριάζει. Άμεσα, ξεκίνησε να επιδίδεται σε μακιγιάζ για νύφες και φωτογραφίσεις, δουλεύοντας αυτόνομα ή σε συνεργασία με κομμωτές.

Βέβαιη πια για την κλίση και το ταλέντο της, μετεκπαιδεύτηκε στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη  Phiacademy ως expert στο ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών, χειλιών, eyeliner,  γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ένας πιστοποιημένος τίτλος από μια κορυφαία σχολή. Διψώντας διαρκώς για νέες γνώσεις και τεχνικές εξελίχθηκε σε πιστοποιημένη  phibrows και phicontour artist  χρησιμοποιώντας με συνέπεια προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με στόχο να αποκτήσει κάποια στιγμή έναν δικό της χώρο για μακιγιάζ, περιποίηση και tatoo, έχει αποκτήσει κοινό που αγαπάει τη δουλειά της, ενώ συμπράττει σε σταθερή βάση με το Koralia Hair & Beauty.

Tί μας είπε όμως για τις απαιτήσεις του κόσμου σήμερα και τις …παρανοήσεις στα beauty trends;

«Ο κόσμος σήμερα επηρεάζεται πάρα πολύ από αυτά που βλέπει στο  Instagram. Πρόκειται για πρωταρχική επιρροή στις μέρες μας. Όμως όλο αυτό μπερδεύει, καθώς με τα φίλτρα και τα «στημένα» στιγμιότυπα στα social δεν απεικονίζεται η πραγματικότητα. Oύτε τα βίντεο καθοδήγησης για διάφορα beauty looks βοηθούν.

Όλοι έχουμε τα δικά μας μοναδικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές συμμετρίες προσώπου. Θα πρέπει να ακολουθούμε τη μόδα σύμφωνα με ό,τι μας ταιριάζει. Για παράδειγμα θα αναφερθώ στο  contouring, το οποίο ξέρουν καλά οι πιο νεαρές ηλικίες. Οι φωτοσκιάσεις είναι πολύ σημαντικές, αλλά έχουν τους δικούς τους κανόνες. Δεν επιτρέπονται την ημέρα, αλλά μόνο για φωτογραφίσεις ή νυχτερινές περιστάσεις. Χάρη σε αυτές, ένας επαγγελματίας μπορεί να διορθώσει ατέλειες, με ποθητό αποτέλεσμα το οβάλ του προσώπου. Εάν όμως υπάρχει άγνοια, αντί να γλυκαίνουμε την όψη μας, την ασχημαίνουμε.

Οι μεγαλύτερες κυρίες πάντως μαγεύονται ανακαλύπτοντας το contouring, καθώς έχει τη δύναμη ενός face lift!» Για το νυφικό μακιγιάζ, η Δήμητρα προτείνει φίνο και κλασικό ύφος με λάμψη και φως- άρα φρεσκάδα. Όταν το αναλαμβάνει, σπεύδει εξαρχής να γνωρίσει την προσωπικότητα και τις επιθυμίες της μελλόνυμφης. Για ένα βραδινό μακιγιάζ, όπως στις περιπτώσεις των ρεβεγιόν, μας συστήνει γενικότερα να τονίζουμε ή τα μάτια ή τα χείλη, δηλαδή όχι όλα μαζί. Τα νεαρά κορίτσια όμως μπορούν και να υπερβάλουν σε party glam style. 

Τη Δήμητρα Παναγοπούλου μπορούμε να τη βρούμε στο κομμωτήριο "KORALIA HAIR & BEAUTY".

 

Ειδήσεις Τώρα

Comfort φαγητό με νέες πινελιές στο αγαπημένο "Owl Κουκουβάγια"

Kόκκινο, μαύρο, μποτονιέρες, βελούδο, φόρμες στα Critics Choice Awards, με Dior o Γιώργος Λάνθιμος

«Η Πάτρα είναι πολλές πόλεις σε μία»- Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα της "Καθημερινής" στην Αχαϊκή πρωτεύουσα των τελευταίων χρόνων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View