Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Comfort φαγητό με νέες πινελιές στο αγαπημένο "Owl Κουκουβάγια"

Comfort φαγητό με νέες πινελιές στο αγαπ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Πάνω από τρεις δεκαετίες ο Κώστας Αξιώτης υπογράφει τα μενού σε γνωστά εστιατόρια της Πάτρας, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια παρουσιάζει κάποια από τα απολαυστικότερα πιάτα του στο «Owl Κουκουβάγια» της πολυσύχναστης Ρήγα Φεραίου.

Υπέρμαχος του λεγόμενου «real food» κόντρα σε εξεζητημένες συνθέσεις με «δήθεν» στοιχεία, επιμένει ότι η επιτυχία μιας κουζίνας βρίσκεται στην απλότητά της. Όπως μας είπε: «Το δικό μου μαγείρεμα θα το αποκαλούσα comfort με νέες πινελιές. Μου αρέσουν οι γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα και οι εικόνες με χρώματα. Θέλω το πιάτο καλοστημένο - ακόμα και σούπα να σερβίρουμε θα δείχνει ωραία. Ο κατάλογός μας αφορά όλα τα γούστα, υπάρχουν επιλογές σε κρέας, ψάρι, θαλασσινά και θεωρώ πως οι τιμές είναι πολύ καλές, οι χαμηλότερες από κάθε άλλο μαγαζί αναλογικά με αυτά που προσφέρουμε. Ανανεώνεται συνέχεια το κοινό μας και χαιρόμαστε για τη μεγάλη απήχηση. Σκεφτείτε ότι ενώ θέλω να αλλάξω το μενού, δεν το κάνω γιατί έχουν αγαπήσει πολύ τις προτάσεις μας και μένουν ακλόνητες. Θεωρώ ότι πλέον οφείλουμε να δουλεύουμε με ελληνικά προϊόντα, η χώρα μας έχει κορυφαία κρέατα και λαχανικά, μοναδικό ελαιόλαδο…»

Στο Owl έχουν αγαπηθεί πολύ η σαλάτα με κοτόπουλο, κόλλυβα και σάλτσα από κατσικίσιο τυρί, η πίτα με μυρώνια και τηγανητή φέτα, το φιλέτο με βασιλομανίταρα, καμένο βούτυρο και μαύρο σκόρδο. Διαθέτουμε πια και ειδικό ψυγείο ωρίμανσης κρεάτων ώστε η γεύση να απογειώνεται». Ο γνωστός σεφ θεωρεί πως τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες στην πόλη ώστε να προχωρήσει μπροστά γαστριμαργικά. Βλέπει συναδέλφους να δουλεύουν καινούριες ιδέες και με διάθεση να χτίσουν ένα διαφορετικό μαγειρικό μέλλον. Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και χαίρεται που ο κόσμος τον ξέρει αναγνωρίζοντας τη θητεία του στο φαγητό. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πιάτα του μεσημέρι και βράδυ, με φόντο το έντονο mix & match περιβάλλον του καταστήματος.

Owl | Ρήγα Φεραίου 140, Πάτρα | T: 2261 5500505

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life