Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νταϊάνα Ρος: Η disco queen στη Saint Laurent campaign λίγο πριν κλείσει τα 80

Νταϊάνα Ρος: Η disco queen στη Saint Lau...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ντυνόταν από το γαλλικό οίκο και στην εποχή των θρυλικών parties του Studio 54

Η ασπρόμαυρη εικόνα της, με τα χαρακτηριστικά «άφρο» μαλλιά, το έντονο eyeliner και ένα λιτό, έξωμο μαύρο φόρεμα που αναδεικνύει τη σιλουέτα της, πυροδότησε ταχύτατα πολλά δημοσιεύματα.

Στο κατώφλι των 80 της χρόνων η αγέραστη αμερικανίδα Νταϊάνα Ρος, o ζωντανός θρύλος της disco και της soul, χρίστηκε μούσα και πρέσβειρα του γαλλικού οίκου Saint Laurent.

Δεν χρειάστηκαν πολλές φιοριτούρες καθώς ο δημιουργικός διευθυντής Anthony Vaccarello θέλησε να τονίσει την «timeless beauty» της βασίλισσας των seventies- eighties.Αλλωστε, υπήρξε στενή φίλη και πελάτισσα του αξέαστου Yves Saint Laurent, ιδρυτή του brand και ξεφάντωναν μαζί στο Studio 54 της Νέας Υόρκης.

Την περασμένη Δευτέρα ο Vaccarello, αποκάλυψε τη σχετική εικόνα της Νταϊάνα Ρος στο προφίλ του, γράφοντας λακωνικά «Saint Laurent - Spring 24. Diana Ross».

Αμέσως βέβαια έγινε viral η είδηση στο fashion στερέωμα. Εκανε εντύπωση πως δεν παρουσιάστηκε με τις αγαπημένες της παγιέτες.

Το super model Ναόμι Κάμπελ σχολίασε «Queen, The Boss», κάτω από την ανάρτηση.

H κόρη της, η ηθοποιός Τρέισι Ελις Ρος έγραψε με τη σειρά της «Η μαμά μου είναι φωτιά: Ελπίζω να ωριμάσω σε αυτή την κατεύθυνση».

Θυμίζουμε πως στις διαφημιστικές εκστρατείες του Saint Laurent συναντάμε συχνά διασημότητες που έχουν «αντέξει» στο χρόνο.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View