Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κόκκινα και λευκά καλσόν: Ιδού η πινελιά που κάνει θραύση στα χειμερινά looks

Κόκκινα και λευκά καλσόν: Ιδού η πινελιά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το street style στις μητροπόλεις του εξωτερικού αλλά και το Instagram απορρίπτουν το συμβατικό μαύρο στα πόδια

Μπορεί ήδη να έχουν «κυκλοφορήσει» οι  ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας, όμως έχουμε ένα ακόμα τρίμηνο να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα χειμερινά outfits.

Yπάρχει μάλιστα μια πολυσυζητημένη λεπτομέρεια, η οποία μεταμορφώνει τα πιο απλά σύνολα και έχει πολυσυζητηθεί στα διεθνή fashion περιοδικά. Χωρίς να ξοδευτούμε πολύ, μπορούμε να αποδείξουμε πόσο ενημερωμένες στυλιστικά είμαστε. Πρόκειται για την εμμονή με το κόκκινο και το λευκό καλσόν, έτσι ώστε να πάψουμε να εμφανιζόμαστε με το συμβατικό μαύρο.

Τα πιο trendy κορίτσια και δημοφιλείς influencers έχουν αναδείξει εδώ και μήνες το συγκεκριμένο trend. Πολλές street style φωτογραφίες προβάλλονται στα media αλλά και στο Instagram υπογραμμίζοντας πως τα καλσόν μπορούν να γίνουν σημαντικό αξεσουάρ που ανανεώνουν καθοριστικά ακόμα και την πιο basic total black εμφάνιση.

«Since when are red socks and tights everywhere;» αναρωτήθηκε η Vogue σε συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ ο ιταλικός Τύπος σχολίασε πως βρέθηκε το must have του χειμώνα.

 Το λευκό χρώμα στα πόδια το υποστηρίζει ένθερμα εδώ και αρκετές σαιζόν ο οίκος Chanel. Ταιριάζει υπέροχα με τα τουίντ, τους φιόγκους, τις πέρλες… Στη συλλογή fall winter 2023- 2024 τα παρουσιάζει μάλιστα σε μορφή δαντέλας. Η ιδέα «ωρίμασε» πλέον και επεκτάθηκε παντού. Το κόκκινο εθεάθη στις πασαρέλες Gucci, David Koma ενώ γνωστά brands με καλσόν και κάλτσες το λάνσαραν δυναμικά.

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Dolce e Gabbana- Gucci

Dolce e Gabbana- Gucci

David Koma

David Koma

Μην μένετε λοιπόν  μόνο στη λευκή κάλτσα με τα μοκασίνια… Αυτοί οι τόνοι κάνουν υπέροχη αντίθεση με τα λουράκια στα κοριτσίστικα παπούτσια, δηλαδή τις μπαλαρίνες και τα mary janes, ενώ μπορούμε να πετύχουμε και θαυμάσια μονοχρωμία με ασορτί μποτίνια στον ίδιο τόνο. Ετσι, εάν θέλετε να ξαναφορέσετε κάτι με διαφορετικό τρόπο, με αυτά τα καλσόν θα το πετύχετε πανεύκολα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View