Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Specialised Touch: Μια σφαιρική κατάκτηση του ωραίου by Μαριαλένα Διακάτου

Specialised Touch: Μια σφαιρική κατάκτησ...

Εχει κληρονομήσει το γονίδιο της μητέρας της, της καταξιωμένης beauty expert Σοφίας Συνοδινού

Ανερχόμενο όνομα στον χώρο της ομορφιάς, η Μαριαλένα Διακάτου έχει αναμφίβολα κληρονομήσει το γονίδιο της μητέρας της, της καταξιωμένης  beauty expert Σοφίας Συνοδινού. Στις επαγγελματικές επάλξεις από το περασμένο καλοκαίρι με τις απαραίτητες, επίσημες περγαμηνές, κάνει δυναμικά και αλματώδη βήματα. Κατέχει άλλωστε πανεπιστημιακό πτυχίο του τμήματος βιοιατρικών επιστημών, με κατεύθυνση την αισθητική κοσμετολογία.

Στους εντυπωσιακά ανανεωμένους χώρους του Specialised Touch, όπου οι λευκές επιφάνειες και το εφέ του μαρμάρου λαμποκοπούν, συνυπάρχει με την μητέρα και μέντορά της, διευρύνοντας τις προϋπάρχουσες υπηρεσίες της οικογενειακής επιχείρησης.  Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει καθαρισμό προσώπου, ενυδατώσεις, μεσοθεραπείες με  micro-needling, PRP, εξειδικευμένα μασάζ προσώπου με βεντούζες (Tanaka,  Guasha, Ρεζουβάνς) αλλά και απομάκρυνση σημαδιών, κηλίδων, δισχρωμιών δίχως laser μέσα σε 1-3 ραντεβού.

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική και η αντιγηραντική θεραπεία με εξωσώματα συγκαταλέγονται στις δημοφιλέστερες προτάσεις της. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει παράλληλα με τις σπουδές της μια διακεκριμένη σχολή  επαγγελματικού μακιγιάζ και πολλά σεμινάρια σχετικά με τον κλάδο της. Κορυφαία  beauty  brands  λανσάρουν προϊόντα τους στα looks που δημιουργεί για νύφες και όχι μόνο. «Το κοινό είναι πολύ δεκτικό καθώς έχει ήδη δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά μας. Βλέπουν πως ασχολούμαι η ίδια προσωπικά μαζί τους, ότι είμαι ενημερωμένη για κάθε καινούρια τεχνική που αναπτύσσεται διεθνώς, ενώ η αισθητική μου δεν επιτρέπει να υπάρξει ρίσκο ή παραμόρφωση. Μου αρέσει το δροσερό, το φρέσκο, το φυσικό αποτέλεσμα. Και ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται από τη γνώση, το ταλέντο, την αντίληψη. Από τη μέχρι τώρα θητεία μου θα έλεγα ότι επιβεβαιώνεται ο κανόνας πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, δηλαδή από την ψυχολογία μας. Μένουν τόσο ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, που γίνονται «άλλοι άνθρωποι» αναφέρει η Μαριαλένα Διακάτου.

Θυμίζουμε πως η Σοφία Συνοδινού, δημιουργός του  Specialised Touch ξεκίνησε , τη διαδρομή της με λεμφικό μασάζ κατ’ οίκον το 1986 ενώ από το 1997 καθιερώθηκε στην περιποίηση και τον καλλωπισμό άκρων και νυχιών, αλλά και στο μόνιμο μακιγιάζ ματιών, χειλιών, το microblanding φρυδιών σε δικό της χώρο - ούσα από τις πρωτοπόρους στο είδος της. Μαζί με την κόρη της, την οποία καμαρώνει για το ντεμπούτο της με τα νομότυπα αναγνωρισμένα προσόντα, αναλαμβάνουν και αποτριχώσεις με laser  νέας γενιάς χάρη στα 3 μήκη κύματος, ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα… Μια σφαιρική δηλαδή κατάκτηση του ωραίου!

Εμπορικό κέντρο Κόλλα

Ρήγα Φεραίου 93-97

www.specialisedtouch.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View