Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Μelia Kreiling: Από την Emily in Paris στους «Πανθέους», ως ποθητή καλλονή Mάρμω

Μelia Kreiling: Από την Emily in Paris σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 32χρονη ηθοποιός είναι από τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν τραβήξει την προσοχή

Οσοι παρακολουθούν τη μυθιστορηματική σειρά εποχής Οι Πανθέοι, που παίζεται καθημερινά στον Σκάι, απολαμβάνουν την Melia Kreiling στον βασικό ρόλο της Μάρμως, της εντυπωσιακής νεαρής ηρωίδας, που διεκδικούν ο σύζυγός της Ανδρέας Πανθέος (Αιμίλιος Χειλάκης) και ο μποέμ ζωγράφος ανηψιός του (Μιχάλης Σαράντης). Ενδεχομένως όμως δεν γνωρίζουν πως ξεσήκωσε πάθη και νωρίτερα, στη μεγάλη επιτυχία του Netflix, Emily in Paris. Εκεί η Melia υποδύθηκε την Σοφία, την Ελληνίδα εικαστικό που ξελόγιασε τη γαλλίδα φίλη της Εμιλι, την γκαλερίστα Καμίλ, σε σημείο να κινδυνέψει ο γάμος της. Τις βλέπουμε να ανταλλάσσουν μυστικά φιλιά και να αναστατώνουν τη Λίλι Κόλινς!

Η 32χρονη ηθοποιός, που γεννήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας, είναι αναμφίβολα από τα καινούρια τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν τραβήξει την προσοχή μας. Δεν είναι μόνο όμως η πολυσυζητημένη αναβίωση της ιστορικής σειράς που την κάνει ενδιαφέρουσα.

Είναι κόρη του Αμερικανού Randall A. Kreiling και της Ελληνίδας δημοσιογράφου και πρώην διευθύνυτριας του Marie Claire, Κάτιας Δημοπούλου. Mεγάλωσε στην Αθήνα, όπου φοίτησε σε αγγλικό σχολείο και ονειρευόταν να γίνει χορεύτρια. Τελικά αποφοίτησε  από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, αλλά οι τραυματισμοί της και οι δυσκολίες  την ανάγκασαν να αλλάξει πλάνα και να στραφεί στην υποκριτική. Μετακομίζοντας στο Λος Αντζελες έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά καλλιτεχνικά βήματα. Η πρώτη της δουλειά ήταν το 2012 στην τηλεοπτική σειρά εποχής «Βοργίες» με τον Τζέρεμι Άιρονς. Eπαιξε επίσης στις σειρές Tyrant και The Last Tycoon και έκανε "πέρασμα" στην υπερπαραγωγή φαντασίας Guardians of the Galaxy. Στην Ελλάδα συνεργάστηκε το 2017 με τον Παντελή Βούλγαρη. 

Από τι διαδίκτυο καταλαβαίνουμε πως λατρεύει το σκύλο της, την ιππασία και τις αποδράσεις στα ελληνικά νησιά. Ω Μάρμω δείχνει πάντως πολύ πιο μικρόσωμη και ευάλωτη συγκριτικα με την δυναμική προσωπικότητα που έβγαλε στο Emily in Paris. Με τα ρούχα εποχής και τις μπούκλες φαντάζει ρομαντική και ερωτεύσιμη. Πρόκειται για το ρόλο που καθιέρωσε την Κάτια Δανδουλάκη στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Τάσου Αθανασιάδη. Σήμερα η κ. Δανδουλάκη υποδύεται τη μεγαλύτερη αδελφή των Πανθέων που έπαιξε τότε η Αλέκα Παίζη. 

 

Στο κόκκινο χαλί του Εmily in Paris

Στο κόκκινο χαλί του Εmily in Paris

Χαρακτηριστικές σκηνές που είδαμε στο Netflix

Χαρακτηριστικές σκηνές που είδαμε στο Netflix

Στους Πανθέους

Στους Πανθέους

Με τη μητέρα της Κάτια Δημοπούλου

Με τη μητέρα της Κάτια Δημοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View