Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Μιχάλης Σαράντης: Επαναλαμβάνει τη θεατρική επιτυχία «Αίας» ενώ συνεχίζονται οι «Πανθέοι»

Μιχάλης Σαράντης: Επαναλαμβάνει τη θεατρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παίζει μόνος του 9 ρόλους και μοιράζεται τη σκηνή με έναν ζωγράφο, αν πάτε Αθήνα σπεύστε

Εάν παρακολουθείτε την μυθιστορηματική σειρά «Πανθέοι», θα έχετε προσέξει τον ηθοποιό Μιχάλη Σαράντη στο ρόλο του μποέμ ζωγράφου Κίτσου Γαλάτη.

Κάτοχος του θεατρικού βραβείου Χορν, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης επαναλαμβάνει τον Οκτώβριο την παράσταση «Αίας» καθώς συγκαταλέγεται στις μεγάλες επιτυχίες της περασμένης σαιζόν. Μάλιστα, υποδύεται μόνος του 9 ρόλους ενώ ταυτόχρονα φιλοτεχνούνται επί σκηνής έργα ζωγραφικής!

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη το εν λόγω θέαμα επιστρέφει από 14/10 για δέκα παραστάσεις στο θέατρο Αλκυονίς της οδού Ιουλιανού. Ο Μιχάλης Σαράντης ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο και τους εννιά ρόλους της τραγωδίας του Σοφοκλή σε μετάφραση του Νίκου A. Παναγιωτόπουλου, ενώ παράλληλα συνομιλεί με το ειικαστικό σύμπαν του Απόστολου Χαντζαρά. Οι κριτικές λένε πως είναι καθηλωτική η εναλλαγή των προσώπων που υποδύεται ο πρωταγωνιστής. Tαυτόχρονα, τα σκίτσα των ηρώων έχουν τέτοιες λεπτομέρειες που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι  έχουν σχεδιαστεί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Ο Αίας, ο μεγαλύτερος πολεμιστής στο στρατόπεδο των Ελλήνων, δικαιούται τα όπλα του Αχιλλέα μετά το θάνατο του. Όταν αυτά με δολοπλοκία καταλήγουν στον Οδυσσέα, αποφασίζει να εκδικηθεί. Γίνεται όμως έρμαιο της θεάς Αθηνάς και περίγελος του στρατεύματος των Αργείων. Ατιμασμένος και απεγνωσμένος, αυτοκτονεί.

*Όπως ανακοινώθηκε, μετά τον «Αίαντα» ο Μιχάλης Σαράντης θα υποδυθεί το «Συρανό» με τη Λένα Παπαληγούρα στο πλευρό του σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View