Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου»

Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή έχει φερθεί πολ...

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Η φετινή σεζόν θα είναι και πάλι αρκετά “γεμάτη” για τον Μιχάλη Σαράντη αφού εκτός από τις θεατρικές του υποχρεώσεις, τον βλέπουμε να υποδύεται και τον Κίτσο, στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, “Οι Πανθέοι”.

Πέρα όμως από ένας ταλαντούχος ηθοποιός που δουλεύει ασταμάτητα,  ο Μιχάλης Σαράντης είναι κυρίως σύζυγος αλλά και μπαμπάς και φροντίζει να είναι παρών σε κάθε σημαντική στιγμή της οικογένειάς του.

«Το πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνω, είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου. Αν μπορείς να το κάνεις, δεν είναι ωραίο να το κάνεις; Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν διαχυτικοί και οι γονείς μου προς την αγάπη και το συναίσθημά τους. Επειδή έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου, και επειδή μου λείπουν και πολύ, έχω αγάπη να δώσω…» ανέφερε με χαμόγελο ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή “Γειά σου“.

«Ήμουν παρών μέχρι ένα σημείο της γέννησης της κόρης μου γιατί παλέψαμε να γεννήσουμε φυσιολογικά αλλά τελικά δε τα καταφέραμε… Ήμουν πάρα πολύ συγκινημένος. Είναι ένα θαύμα αυτό που συμβαίνει…» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Σαράντης εμφανώς συγκινημένος είπε, 

«Συγκινούμαι με το παιδί, τον μπαμπά, τη μαμά, τον φίλο μου… Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου. Ήμασταν πολύ μεγάλο σόι. Ο μπαμπάς μου είχε έξι αδέρφια, η μαμά μου τρία, ξαδέρφια, παππούδες, γιαγιάδες… ένας χαμός. Το σπίτι κάθε Κυριακή ήταν γεμάτο. Κυριολεκτικά κάθε Κυριακή η μαμά είχε τραπέζι. Φωνές, τσακωμοί, όλα. Και δεν είναι κανένας σχεδόν εδώ τώρα πια. 

Αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Σε ταράζει να το συνειδητοποιείς. Το λέω σε σχέση με τον τρόπο που έχουν έρθει τα πράγματα στη δουλειά μου. Στη δουλειά μου, έχουν συμβεί πολύ ωραία πράγματα, και εύχομαι να συνεχίσουν να συμβαίνουν… Όταν σου έρχονται όλα αυτά, δε μπορείς να είσαι μικρότερος, πρέπει να ανέβεις κι εσύ εκεί πάνω».

«Αυτά τα φέρνει η ζωή. Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα, ούτε για τη Μαίρη να απέχουμε πολύ από τη δουλειά. Αλλά έρχονται αυτά. Και η μικρή ήρθε σε μια πολύ καλή φάση με τη Μαίρη. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι, και εξακολουθούμε να είμαστε, κι ακόμα περισσότερο…» είπε σε άλλο σημείο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά.

«Μου έχει τύχει να κεραυνοβοληθώ από έρωτα. Με τη Μαίρη. Προφανώς. Την είδα μια φορά να παίζει σε ένα θέατρο και… Την είδα. Κάπως έστειλα μια προσευχούλα, γιατί τότε δε μπορούσαμε να είμαστε μαζί και… ήρθε… Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια» παραδέχτηκε τέλος ο Μιχάλης Σαράντης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight