Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

H ζεστασιά της παλέτας του καφέ εκτοπίζει το γκρι στο interior design του 2024

H ζεστασιά της παλέτας του καφέ εκτοπίζε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα περιοδικά μιλούν για ισχυρή τάση του brown statement και των warming colors

Mε το «ποδαρικό» του 2024, τα πιο γνωστά περιοδικά σύγχρονης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, μελετώντας τις συλλογές κορυφαίων οίκων επίπλωσης αλλά και projects σχεδιαστών εσωτερικής διακόσμησης και κατασκευαστικών έργων σε διεθνή κλίμακα, συμπέραναν πως το τοπίο «ζεσταίνει».

Το καφέ και τα χρωματικά του «παρακλάδια» έρχονται αντιμέτωπα με την παντοδυναμία του γκρι και υπερισχύουν. Η παγωμάρα της λιτότητας υποχωρεί και τα warming colors χρίζονται η βασική τάση στη διαμόρφωση χώρων.

. Όπως διαβάσαμε σε ονομαστά ξένα περιοδικά, τα έπιπλα, τα αντικείμενα, οι τοίχοι γεμίζουν από πικρό καφετί, ταμπά, μουσταρδί, γήινα χακί και μπορντό, μπεζ, συν το βερικοκί που έχρισε «χρώμα της χρονιάς» η Pantone. H χρήση του ξύλου αυξάνεται και συνυπάρχει με το εφέ της terra- cotta σε νέες μορφές. Ακόμα και οι επιφάνειες του μαρμάρου που παραμένουν super trendy, μπεζάρουν και κλίνουν προς το μπορντό.

H συγκεκριμένη παλέτα που έχει επιρροές και από την οικολογική αισθητική, φέρνει μαζί της πολλά στοιχεία έθνικ χειροτεχνίας και ενισχύει την παρουσία φυσικών φυτών μέσα στο σπίτι. Οι ειδικοί συμπεριλαμβάνουν επίσης στις μεγάλες τάσεις του 2024, τα έντονα μπουκλέ υφάσματα, τις φολκλορικές και βικτωριανές αναφορές, τους κρυφούς φωτισμούς. Ακόμα, τα καμπυλόγραμμα έπιπλα βρίσκουν επιτέλους τρόπο να συνυπάρξουν με τα πιο γραμμικά!  

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View