Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Peach Fuzz: Η Pantone βρήκε το «Χρώμα του 2024», ένα βελουδένιο ροδακινί

Peach Fuzz: Η Pantone βρήκε το «Χρώμα το...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ενας απαλός τόνος, μεταξύ ροζ και πορτοκαλί, που βοηθάει στην εσωτερική γαλήνη

Εχει καθιερωθεί να ανακοινώνει η ονομαστή αμερικάνικη εταιρεία χρωμάτων Pantone «Το χρώμα της χρονιάς» εν όψει της ανατολής του νέου έτους: Για το 2024 διάλεξε λοιπόν το Peach Fuzz  (κωδικός 13-1023) το οποίο είναι ένας τόνος μεταξύ ανοιχτού πορτοκαλί και ροζ. Η επιλογή γίνεται εδώ και  25 χρόνια- αν θυμάστε πέρυσι είχε προτιμηθεί η απόχρωση magenta, κάτι σαν μπορντό.  

Το peach αποπνέει τρυφερότητα, μεταδίδοντας ένα μήνυμα φροντίδας και συνεργασίας, ενώ εμπνέει «την ευκαιρία για θεραπεία και ενδοσκόπηση», σύμφωνα με την Pantone.

Η διευθύντρια του Ινστιτούτου Χρώματος της Pantone, Leatrice Eiseman, τονίζει την ικανότητά του να προσφέρει άνεση και  ηρεμία, επηρεάζοντας την ευημερία και την εσωτερική μας γαλήνη.

 

Το 2024 γιορτάζεται η 25η επέτειος του προγράμματος Pantone Color of the Year. Ξεκίνησε το 1999 με το Pantone 15-4020 Cerulean Blue και πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα φαινόμενο, καθώς η εταιρεία σκοπεύει να εκφράσει την επικρατούσα τάση και διάθεση της παγκόσμιας κοινότητας μέσω των χρωμάτων.

Το ροδακινί αναμένεται να αγγίξει το design, τη διακόσμηση, την επίπλωση, αλλά και τη μόδα και το μακιγιάζ. Ηδη διάφορα διεθνή δημοσιεύματα παρουσιάζουν προιό0ντα σε αυτόν τον φίνο τόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View