Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ετοιμος για Golden Globes ο Λάνθιμος, 7 υποψηφιότητες σε πέντε κατηγορίες

Ετοιμος για Golden Globes ο Λάνθιμος, 7 ...

Θριαμβευτικός ο απόηχος της ανακοίνωσης για τον Ελληνα σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές του

Τη «συγκομιδή» 7 υποψηφιοτήτων για Χρυσές Σφαίρες πανηγυρίζει η αλλόκοτη ταινία φαντασίας «Poor things» του διάσημου Ελληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου. Συγκεκριμένα, προτάθηκε για καλύτερη ταινία στην κωμική κατηγορία, καλύτερη σκηνοθεσία αλλά και πρωταγωνίστριας για την Εμμα Στόουν. Διεκδικούν επίσης βραβείο οι ηθοποιοί Γουίλεμ Νταφόε και Μαρκ Ράφαλο στους δεύτερους ρόλους, ενώ μπήκαν στην λίστα των υποψηφιοτήτων το σενάριο και η μουσική.

 Μετά από αυτή την επίσημη ανακοίνωση, το φιλμ του Λάνθιμου οδεύει σίγουρα στην τελετή των Οσκαρ ενώ ήδη έχει αποσπάσει τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Το «Poor Things» έρχεται τρίτο σε υποψηφιότητες μετά τα εισπρακτικά φαινόμενα της χρονιάς, Barbie και Οπενχάιμερ. Μέσω αυτών των ταινιών πιθανότατα θα ανέβουν στο βάθρο οι stars Μάργκο Ρόμπι, Ράιαν Γκόσλινγκ, Κίλιαν Μέρφι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Η απονομή έχει προγραμματιστεί στις 7 Ιανουαρίου και ο Λάνθιμος «παίζει»  σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες για τα 7 βραβεία. Και εμείς τον καμαρώνουμε στην a- list της παγκίσμιας κινηματογραφικής επικαιρότητας και δημιουργίας.

Η Εμμα Στόουν, ως η κεντρική ηρωίδα Μπέλα Μπάξτερ, είναι μια αυτόχειρας που επιστρέφει στη ζωή από έναν τρελό επιστήμονα. Εκείνος τοποθετεί τον εγκέφαλο του αγέννητου μωρού της στο δικό της κεφάλι οπότε η Μπέλα εξελίσσεται ως μια ενήλικη γυναίκα με το μυαλό παιδιού. Ανακαλύπτει με «τρελό» τρόπο το σεξ, την πολιτική και αγωνίζεται για ελευθερία και ανεξαρτησία…

 Ειδήσεις Τώρα

Λάμψη όσο ποτέ! Πώς μας «βλέπουν» στα ρεβεγιόν τα διασημότερα και πιο επιδραστικά catwalks

Καιρός: Θερμή εισβολή μέχρι την Πέμπτη - Η πρόβλεψη των μετεωρολόγων για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα το μυθιστόρημα της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου "Σσαμπάτ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View