Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα ταινιών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από 14 έως και 20 Σεπτεμβρίου 2023

Το πρόγραμμα ταινιών στα Options Cinemas...

Στα καινούρια φιλμ που ξεκινούν να παίζονται είναι η κομεντί "Γάμος αλά ελληνικά 3" της Νία Βαρντάλος και το "Μυστήριο στη Βενετία" του Κένεθ Μπράνα

Στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από 14 έως και 20 Σεπτεμβρίου 2023 προβάλλονται οι εξής ταινίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε:

Αίθουσα 3 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.00, στις 21.10 και στις 23.10 καθημερινά

"My Big Fat Greek Wedding 3 - Γάμος αλά ελληνικά 3"

Το «My Big Fat Greek Wedding 3» είναι μια Αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 2023, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Ελληνοκαναδής δημιουργού Nia Vardalos – Νία Βαρντάλος.

Η 1η ταινία που είχε «σκίσει» εμπορικά και πήρε και υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου, είχε βγει στις αίθουσες 21 χρόνια πριν το 2002 και περιέγραφε την απλή ιστορία μιας Ελληνίδας που λέγεται Τούλα (Βαρντάλος) και ενός μη Έλληνα αγοριού ονόματι Ίαν (Τζον Κόρμπετ) που ερωτεύονται παρά τις επιθυμίες της οικογένειας της. Η 2η ταινία παίχθηκε το 2016 και τώρα η τρίτη ταινία του «Γάμος αλά ελληνικά» βρίσκει το μεσήλικο πλέον ζευγάρι μας να πηγαίνει διακοπές.

Η Τούλα και ο Ίαν έχασαν και οι δύο πρόσφατα τους πατεράδες τους. Οι «διακοπές» που ξεκινάει το ζευγάρι είναι στην πραγματικότητα μια επιστροφή στην πατρίδα του Γκας, πατέρα της Τούλα Πορτοκάλος στην Ελλάδα, όπου η Τούλα σχεδιάζει να εκπληρώσει την ετοιμοθάνατη επιθυμία του παραδίδοντας ένα ημερολόγιο που είχε κρατήσει στους τρεις καλύτερους παιδικούς του φίλους.

Παραγωγή: Γκάρι Γκέτσμαν, Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον

Σενάριο και σκηνοθεσία: Νία Βαρντάλος

Φωτογραφία: Μπάρι Πίτερσον

Μουσική: Στέφανι Οικονόμου.

Πρωταγωνιστούν οι: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Λούις Μάντιλορ, Αντρέα Μάρτιν, Λέινι Καζάν, Έλενα Καμπούρις, Ηλίας Κακάβας, κ.α.

Διάρκεια: 92 λεπτά

Διανομή: Tanweer.

Αίθουσα 5 στις 18.30, στις 20.40 και στις 22.50 καθημερινά

"Μυστήριο στη Βενετία - A Haunting in Venice"

Η ταινία με διάρκεια 103 λεπτά είναι συμπαραγωγή των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιταλίας.

Το σενάριο έχει βασιστεί στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι. H υπόθεση διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Βέλγου ερευνητή - ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας, Ροουίνα Ντρέικ. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Σκηνοθετεί και ερμηνεύει τον Πουαρό ο Κένεθ Μπράνα που είναι και εκ των παραγωγών.

Σενάριο: Μάικλ Γκριν

Φωτογραφία: Χάρης Ζαμπαρλούκος.

Πρωταγωνιστούν οι: Κάιλ Αλεν, Κένεθ Μπράνα, Καμίγ Κοτέν, Τζέιμι Ντόρναν, Τίνα Φέι, Τζουντ Χιλ, Αλι Καν, Εμα Λερντ, Κέλι Ράιλι, Ρικάρντο Σκαμάρκιο, και η τιμημένη με Όσκαρ ερμηνείας, Μισέλ Γέο

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Αίθουσα 4 στις 18.20 μόνο την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 6 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 19.20 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Οι Αχώριστοι - The Inseparables"

Από τους σεναριογράφους animated επιτυχιών «Toy Story», «Paw Patrol» και «Ο Μεγαλοπατούσας», μια από τις ακριβότερες ευρωπαϊκές παραγωγές κινουμένων σχεδίων.

Το φιλμ συμπαραγωγής της Γαλλίας, του Βελγίου και της Ισπανίας, προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του Ντον, μίας μαριονέτας με ανεξάντλητη φαντασία, που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και του DJ Doggie Dog, ενός παρατημένου λούτρινου σκύλου που έχει ανάγκη από έναν φίλο, καθώς συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία επική περιπέτεια φιλίας στην Νέα Υόρκη.

Παραγωγή: Ματιέ Γκοντινέ, Ματιέ Ζέλερ

Σκηνοθεσία: Ζερεμί Ντεγκριζόν

Σενάριο: Μπομπ Μπάρλεν, Καλ Μπράνκερ, Τζόελ Κόεν, Ζερεμί Ντεγκριζόν, Αλεκ Σόκολοφ, Ματιέ Ζέλερ.

Μουσική: Puggy

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Τάσος Νταπαντάς, Κώστας Αποστολίδης, Αρτεμις Ματαφιά, Τάκης Σακελαρίου, Ραφαήλ Αριστοτέλους, Νίκη Γρανά, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Μυρτώ Ναούμ.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Διανομή: The Film Group.

Αίθουσα 2 στις 20.10 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 21.20 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 18.50 και στις 22.15 καθημερινά

"Οπενχάιμερ - Oppenheimer"

Tρίωρης διάρκειας φιλμ σε σκηνοθεσία του Christopher Nolan, ο οποίος είναι παραγωγός και συνσεναριογράφος μαζί με τους Kai Bird & Martin Sherwin.

Παίζουν ο Κίλιαν Μέρφι - Cillian Murphy στον κεντρικό ρόλο του αινιγματικού επιστήμονα Ρόμπερτ Οπενχάιμερ (1904-1967), και οι Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman, κ.α.

Διάρκεια: 180 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν (Inception, Δουνκέρκη), το φιλμ «Οπενχάιμερ» είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

Η ταινία «Οπενχάιμερ» για τον δημιουργό της ατομικής βόμβας, γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία με τις έως τώρα διεθνείς εισπράξεις να έχουν φτάσει τα 891,2 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας η ταινία σε 3 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 325.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 22.30 καθημερινά,

Αίθουσα 2 στις 23.30 μόνο το Σάββατο και την Τετάρτη 20/9,

Αίθουσα 4 στις 20.30 και στις 23.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 19.30 και στις 21.50 καθημερινά

"The Nun II - H Kαλόγρια 2"

«Η Καλόγρια II» (πρωτότυπος αγγλικός τίτλος: The Nun II) είναι μία Αμερικανικής παραγωγής 2023, ταινία υπερφυσικού τρόμου σε σκηνοθεσία του Μίχαελ Τσάβες και σε σενάριο των Ίαν Γκόλντμπεργκ, Ρίτσαρντ Νάινγκ, και Ακέλα Κούπερ. Πρόκειται για τη συνέχεια του φιλμ «Η Καλόγρια» (2018) και η 9η συνολικά ταινία του franchise τρόμου «The Conjuring – Το Κάλεσμα».

Πρωταγωνιστούν οι Τάισα Φαρμίγκα, Ζονάς Μπλοκέ, Μπόνι Ααρόνς, Στορμ Ριντ, και Άννα Πόπλγουελ.

Η δαιμονική οντότητα, Valak επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο για να στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες με το "The Nun 2". Πρόκειται για το νέο κεφάλαιο του "The Conjuring" franchise, που αναμένεται να συνεχίσει την ιστορία της Αδελφής Irene που την υποδύεται για άλλη μια φορά η Taissa Farmiga.

Εκείνη, θα έρθει αντιμέτωπη για ακόμη μια φορά με την Valak στο μοναστήρι Saint Cartha, αφού φαίνεται πως για άλλη μια φορά την ακολουθεί αυτή η οντότητα. Η Taissa Farmiga είναι η μικρή αδερφή της γνωστής ηθοποιού Vera Farmiga, η οποία υποδύεται την Lorraine Warren στις ταινίες «The Conjuring». Συνεχίζοντας, ο Jonas Bloquet επιστρέφει στο ρόλο του Maurice ή αλλιώς Frenchie, ενώ πλάι τους θα βρίσκεται και η Anna Popplewell στο ρόλο της Marcella.


Η Katelyn Rose Downey επιστρέφει ως Sophie, ενώ το cast συμπληρώνει και η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή από τη βραβευμένη σειρά του HBO, «Euphoria». Εκείνη θα υποδυθεί μια νέα Καλόγρια. Το ρόλο της Valak, έχει για ακόμη μια φορά η Bonnie Aarons, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «The Conjuring 2» και πάγωσε το αίμα σε εκατομμύρια θεατές.              

Την «Καλόγρια» το 2018 είχε σκηνοθετήσει ο Corin Hardy και οι εισπράξεις του φιλμ είχαν φτάσει τα 365,6 εκατ. δολάρια διεθνώς.

Διανομή στις αίθουσες από την Tanweer.

Η ταινία "The Nun II" ήρθε 1η στο Αμερικάνικο box office το 3ήμερο 8-10/9/2023 και οι έως τώρα εισπράξεις παγκοσμίως ξεπερνούν τα 90,5 εκατ. δολάρια.

Στο εγχώριο box office ήρθε επίσης 1η κόβοντας σε 111 αίθουσες πανελλαδικά, 54.784 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 20.00 καθημερινά

"The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο"

Τα τελευταία χρόνια, ο 2 φορές τιμημένος με Όσκαρ, Αφροαμερικανός σταρ Denzel Washington μπορεί να έχει “τυποποιηθεί” σε ρόλους περιπέτειας, ωστόσο οι περισσότεροι από αυτούς που διαλέγει του πηγαίνουν “γάντι” και αυτόέχει συμβεί με το Equalizer.

Η 1η ταινία έκανε μεγάλη επιτυχία όταν βγήκε στις αίθουσες το 2014 και απέκτησε μια δεύτερη ταινία το 2018 πάντα σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua, που έκανε εισπράξεις 190 εκατ. δολαρίων. Τώρα έχουμε ένα ακόμα sequel, την ταινία «The Equalizer 3» με τον Antoine Fuqua να επιστρέφει στην σκηνοθεσία και τον Denzel Washington στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Robert McCall. Μετά το «Man On Fire» του Τόνι Σκοτ το 2004, ο 68χρονος Denzel Washington κάνει reunion με την Dakota Fanning, ενώ στο «The Equalizer 3» παίζουν και οι Sonia Ben Ammar, Gaia Scodellaro, Remo Girone, David Denman, Eugenio Mastrandrea, κ.α.

Η επίσημη πλοκή της ταινίας έχει ως εξής: “Ο Robert McCall μετά την απόσυρση του ως δολοφόνος, έχει αγωνιστεί για να συμφιλιωθεί με τα φρικτά πράγματα που έκανε στο παρελθόν και έτσι βρίσκει την παρηγοριά στο να βοηθάει αρκετό κόσμο που έχει ανάγκη. Βρίσκοντας τον εαυτό του στην Νότια Ιταλία, ανακαλύπτει ότι οι νέοι φίλοι του βρίσκονται υπό τον έλεγχο κάποιων εγκληματιών. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν μια άσχημη και θανατηφόρα τροπή, ο McCall ξέρει πως πρέπει να αναλάβει τη μαφία μόνος του.”

Ο Robert McCall (Denzel Washington), μετά την απόσυρση του ως πληρωμένος κυβερνητικός δολοφόνος, παλεύει σκληρά προκειμένου να συμφιλιωθεί με τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν, βρίσκοντας παρηγοριά στο να αποδίδει δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων σε ανάγκη.

Μετακομίζει στη Νότια Ιταλία την οποία και νιώθει απροσδόκητα κοντά του όταν ανακαλύπτει ότι οι νέοι φίλοι του βρίσκονται υπό τον έλεγχο κάποιων τοπικών εγκληματιών. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν θανατηφόρα τροπή, ο McCall ξέρει πως πρέπει να τα βάλει με τη μαφία για να προστατέψει τους φίλους του.

Διάρκεια: 109 λεπτά.

Στη χώρα μας η ταινία έχει φτάσει σε 2 εβδομάδες προβολής τα 27.102 εισιτήρια πανελλαδικά.

Παγκοσμίως οι εισπράξεις έχουν φτάσει τα 108,7 εκατ. δολάρια.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 2 στις 18.00 μόνο Παρασκευή και σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα - Ladybug & Cat Noir: The Movie»

Παιδικό φιλμ κινουμένων σχεδίων Γαλλικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Τζέρεμι Ζαγκ - Jeremy Zag & σενάριο: Bettina Lopez Mendoza & Jeremy Zag.

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ.

Εν τω μεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη Χριστοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Ανδρέας Ευαγγελάτος.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής της στη χώρα μας έχει κόψει 21.500 εισιτήρια πανελλαδικά.

 

Αίθουσα 8 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"The Amazing Maurice - Ο Απίθανος Μορίς"

Ο Μόρις ή Μορίς, ένας πανέξυπνος γάτος του δρόμου, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάλει λεφτά. Μαζί με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, οδηγεί μια ομάδα αρουραίων από πόλη σε πόλη προσποιούμενος εισβολή αρουραίων! Λειτουργεί τέλεια – μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη τους.

Πρόκειται για φιλμ κινουμένων σχεδίων συμπαραγωγής Αγγλίας, ΗΠΑ και Γερμανίας 2022 και διάρκειας 93 λεπτών.

Στην πρωτότυπη κόπια στα αγγλικά ακούγονται οι Εμίλια Κλαρκ, Χιμς Πατέλ, Χιου Λόρι, κ.α.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Κώστας Αποστολίδης.

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Μυρτώ Ναούμ, Κώστας Αποστολίδης, Τάσος Νταπαντάς, Τάκης Σακελλαρίου, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Ελένη Μπίκου, Κώστας Τερζάκης, Ράφαελ Αριστοτέλους, Μυρτώ Κάζη.

Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος γάτος του δρόμου, παρέα με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, πάνε από πόλη σε πόλη πείθοντας τους κατοίκους της να αναλάβουν να απομακρύνουν, με το αζημίωτο φυσικά, τους αρουραίους που δημιουργούν προβλήματα. Αυτό που δεν τους λένε, βέβαια, είναι ότι οι εν λόγω αρουραίοι είναι μέρος της απάτης: πρόκειται για φίλους τους, οι οποίοι εντελώς βολικά έπειτα από την παρέμβαση του Μορίς και του Κιθ «απαλλάσσουν» τους κατοίκους από την παρουσία τους… όπως κι από τα λεφτά τους!

Αίθουσα 7 στις 17.10 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Στο Στοιχείο τους - Elemental"

Συνεχίζεται η προβολή της νέας πρωτότυπης ταινία της Disney/Pixar που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία όπως αέρας, γη, νερό και φωτιά. Η Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν, βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σον - Peter Sohn.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Leah Lewis, Mamoudou Athie, Shila Ommi, Catherine O'Hara, Ronnie Del Carmen, Wendi McLendon-Covey.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις έχουν φτάσει τα 484,2 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας το φιλμ έχει κόψει πάνω από 103.500 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 17.40 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός - Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα παιδική ταινία με τα Χελωνονιτζάκια που ήδη στο εξωτερικό γνωρίζει επιτυχία. Σε 6 εβδομάδες προβολής το computer-animated φιλμ Αμερικανικής παραγωγής 2023 έχει φτάσει τα 167 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Στη χώρα μας μέχρι στιγμής έχει κόψει περίπου 11.800 εισιτήρια πανελλαδικά.

Μετά από χρόνια απομόνωσης από τον κόσμο των ανθρώπων, τα Χελωνονιντζάκια βγαίνουν στην επιφάνεια για να κερδίσουν, μέσα από τις ηρωικές τους πράξεις, τις καρδιές των Νεοϋορκέζων και να καταφέρουν να γίνουν αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι.

Με τη βοήθεια της νέας τους φίλης, April O’Neil, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα μυστηριώδες συνδικάτο εγκλήματος, που αποτελείται από στρατό μεταλλαγμένων.

Η ταινία της Paramount Pictures έχει διάρκεια 99 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Jeff Rowe & Kyler Spears

Σενάριο: Seth Rogen, Evan Goldberg & Jeff Rowe.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Γιώργος Μαντάς, Χρήστος Λαγκούσης, Ράφαελ Αριστοτέλους, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Χοβίκ Καραμπετιάν, Μυρτώ Ναούμ.

Στην αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Noon και οι Ayo Edebiri, Maya Rudolph, John Cena, Rogen, Rose Byrne, Natasia Demetriou, Giancarlo Esposito, Jackie Chan, Ice Cube, Paul Rudd, Post Malone και Hannibal Buress.

Πρόκειται για το 7ο φιλμ των Teenage Mutant Ninja Turtles που βγαίνει στις αίθουσες.

Διανομή από την Feelgood.

Ο Κένεθ Μπράνα στο "Μυστήριο στη Βε...

Ο Κένεθ Μπράνα στο "Μυστήριο στη Βενετία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil