Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καλά ξεκίνησε στο Αμερικάνικο box office το φιλμ "Γάμος αλά ελληνικά 3"

Καλά ξεκίνησε στο Αμερικάνικο box office...

Με τη Νία Βαρντάλος και τον Τζον Κόρμπετ - Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη χώρα μας από τις 14/9/2023

Συμπαθητικό ήταν το ξεκίνημα του «My Big Fat Greek Wedding 3 – Γάμος αλά ελληνικά 3» της Ελληνοκαναδής Νία Βαρντάλος στο Αμερικάνικο box office. Η ταινία που γυρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ήρθε το περασμένο 3ήμερο, 8-10/9/2023, 3η στο box office της Βορείου Αμερικής με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 10 εκατ. δολάρια συν ακόμη 2,7 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία που φέρει και τη σκηνοθετική υπογραφή της Βαρντάλος συν φυσικά το δικό της σενάριο, είναι η νέα συνέχεια της ιστορίας της οικογένειας της Τούλας Πορτοκάλος. Το 1ο φιλμ πίσω το 2002 είχε «σκίσει» εμπορικά και είχε λάβει και υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Σύμφωνα με το στόρι του νέου φιλμ που ξεκινά να προβάλλεται στη χώρα μας από την Πέμπτη 14/9/2023 (το περιμένουμε και στην Πάτρα) η Τούλα Πορτοκάλος έρχεται στην Ελλάδα για οικογενειακό reunion, ενώ συνάμα θα θελήσει να βρει τους παιδικούς φίλους του πεθαμένου πατέρα της.

Πλάι στην Καλαβρυτινή στην καταγωγή Νία Βαρντάλος παίζει ξανά ο Τζον Κόρμπετ.

Όσο για την πρωτιά στο Αμερικάνικο box office πήγε στο φιλμ τρόμου «Η Καλόγρια 2» που ήδη παίζεται και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε. Το φιλμ συγκέντρωσε 32,6 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ συν ακόμη 52,6 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη 2η θέση ήταν το «The Equalizer 3» με τον Ντενζέλ Ουάσινγκτον με 12,1 εκατ. δολάρια. Ήδη οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας αυτής που επίσης παίζεται στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε έχουν φτάσει σε 10 μέρες τα 107,7 εκατ. δολάρια.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture