Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Πρεμιέρα στις 14/9/2023 για το "Γάμος αλά ελληνικά 3" της Ελληνοκαναδής από τα Καλάβρυτα, Νία Βαρντάλος

Πρεμιέρα στις 14/9/2023 για το "Γάμ...

Η Νία Βαρντάλος παίζει, υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο - Συμπρωταγωνιστεί ο Τζον Κόρμπετ - Τα γυρίσματα έγιναν πέρυσι στην Ελλάδα

Σε σενάριο & σκηνοθεσία της Ελληνοκαναδής Νία Βαρντάλος έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 σε διανομή της εταιρείας Tanweer, η ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», τα γυρίσματα της οποίας έγιναν πέρυσι στη χώρα μας.

Παραγωγοί είναι οι: Ρίτα Γουίλσον, Τομ Χανκς, Γκάρι Γκέτζμαν.

Παίζουν εκτός από τη Νία Βαρντάλος που μάλιστα έλκει την καταγωγή της από τον Δρυμό Καλαβρύτων, ο Τζον Κόρμπετ,η  Έλενα Καμπούρις, και οι Τζία Καρίντις, Τζόι Φατόουν, Λούις Μάντιλορ, Λέινι Καζάν, Αντρέα Μάρτιν, Ιλάιας Κακάβας, Μελίνα Κοτσέλου, Μαρία Βακράτσις.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μπάρι Πέτερσον.

Σκηνογραφία: Γκραντ Άρμστρονγκ.

Κοστούμια: Τίμοθι Γουόνζικ.

Μουσική: Στέφανι Οικονόμου.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες την Παρασκευή 8/9/2023.

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Με την υπογραφή της 60χρονης σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας, Νία Βαρντάλος, και σε παραγωγή των Ρίτα Γουίλσον, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν, η παγκόσμια επιτυχία «Γάμος αλά ελληνικά» επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές.

Η 1η ταινία, «My Big Fat Greek Wedding» να θυμίσουμε, σε σκηνοθεσία Joel Zwick, χάρισε στη Νία Βαρντάλος υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου ενώ έκανε το 2002 τις απίστευτες εισπράξεις των 368 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Ακολούθησε το 2016 το σίκουελ που τα πήγε συμπαθητικά στα ταμεία πλησιάζοντας τα 100 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις. Η σκηνοθεσία ήταν του Kirk Jones.

Όσο για τη νέα ταινία, η σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Απολαύστε τα μέλη της αξιαγάπητης οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο αγάπη, αναποδιές και ανατροπές! Ώπα!

Στην  ταινία επιστρέφει το αξιαγάπητο καστ μαζί &με νέες προσθήκες με τη Νία Βαρντάλος πάντα στον ρόλο της Τούλας, τον γοητευτικό Τζον Κόρμπετ στον ρόλο του συζύγου της, Ίαν και την Έλενα Καμπούρις στον ρόλο της κόρης  τους, Πάρις. Ο Λούις Μάντιλορ υποδύεται τον αδελφό της Τούλας, τον Νικ, η Λέινι Καζάν είναι η Μαρία, η μητέρα του Νικ και της Τούλας. Η Αντρέα Μάρτιν είναι η αδελφή της Μαρίας, η θεία  Βούλα, και η Μαρία Βακράτσις είναι η θεία Φρίντα.

Ακόμα η Τζία Καρίντις και ο Τζόι Φατόουν υποδύονται ξανά τα ξαδέλφια Νίκι και Άντζελο. Το καστ των ηθοποιών ανανεώνει ο Ιλάιας Κακάβας στον ρόλο του πρώην της Πάρις, του Αριστοτέλη. Η Μελίνα Κοτσέλου είναι στην ταινία η Βικτωρία και η Στέφανι Νουρ είναι η Κάμαρ.

Στο διαφημιστικό τρέιλερ του φιλμ που ήδη παίζεται εδώ και καιρό στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε ακούγεται το κομμάτι του Γιώργου Αλκαίου που είχε πάει στη Γιουροβίζιον, «Όπα».

*Η ταινία αναμένεται για προβολή στην Πάτρα από τις 14/9/2023.

H ταλαντούχα Νία Βαρντάλος έχει γεννηθεί στο Winnipeg του Καναδά, ωστόσο κρατά και τιμά τις Ελληνικές ρίζες καταγωγής της.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil