Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νία Βαρντάλος: Η επιστροφή των Μαρμάρων ισάξια με την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Νία Βαρντάλος: Η επιστροφή των Μαρμάρων ...

Η απάντηση στο tweet του Michael Cabana

Σε απάντηση στο tweet του Michael Cabana (MD) σχετικά με το σχόλιο του Νικολάου Σταμπολίδη, του αρχαιολόγου και διορισμένου διευθυντή του μουσείου της Ακροπόλεως, που ανέφερε μεταξύ άλλων «στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η επιστροφή (των Mαρμάρων) θα ήταν μια ιστορική πράξη. Θα ήταν ισάξιο με το οι Βρετανοί να αποκαταστούσαν τη δημοκρατία την ίδια», ολοκληρώνοντας με το hashtag «Eλγίνεια Mάρμαρα», η γνωστή για την ενεργή δράση της στα social media Nia Vardalos σχολίασε εύστοχα.

«Συμφωνώ μαζί σου. Η επιστροφή των Mαρμάρων θα ήταν μια ευγενική χειρονομία. Τα οποία ονομάζονται «Mάρμαρα του Παρθενώνα» και εκ των συμφραζομένων καταλαβαίνεις ότι ανήκουν στην Ελλάδα».

Η Νία Βαρντάλος υπογραμμίζει συχνά και τα καλώς κείμενα και τα κακώς κείμενα της Ελλάδας. Μετά από δύο μήνες σχεδόν στην Ελλάδα, για τα γυρίσματα του τρίτου μέρους του «Γάμος Αλά Ελληνικά» (τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στην Κέρκυρα ),  συχνά αναφέρεται στις ομορφιές των Ελλήνων και την εργατικότητα τους  αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπισε η αδελφή της με γνωστές ελληνικές αερογραμμές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight