Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Μέτριο σχετικά το ξεκίνημα της ταινίας "Στοιχειωμένο Αρχοντικό" στη χώρα μας - Επισκιάστηκε από τη φόρα της "Barbie"

Μέτριο σχετικά το ξεκίνημα της ταινίας &...

Έκοψε σε 32 αίθουσες πανελλαδικά το 4ήμερο 27-30/7/2023, περίπου 2.800 εισιτήρια - Η "Barbie" στη 2η εβδομάδα προβολής της έκοψε 76.000 και έχει ήδη φτάσει τα 207.000

Μέτρια πήγε εισπρακτικά η οικογενειακή ταινία φαντασίας της Ντίσνει «Στοιχειωμένο Αρχοντικό - Haunted Mansion» σε σκηνοθεσία του Τζάστιν Σιμίν στο Ελληνικό box office το 4ήμερο της πρεμιέρας του, 27-30/7/2023. Η ταινία που παίζεται και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, σύμφωνα με τον πίνακα των εισιτηρίων που είδαμε στο flix.gr, έκοψε σε 32 αίθουσες πανελλαδικά, 2.775 εισιτήρια και κατέλαβε μόλις την 6η θέση.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα και στο εξωτερικό και στο Αμερικάνικο box office έκανε εισπράξεις 24,2 εκατ. δολαρίων σε 3,740 αίθουσες καταλαμβάνοντας την 3η θέση συν ακόμη 9,1 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Οπτικά φαντασμαγορικό αλλά βαρύ στο κομμάτι των οπτικών εφέ, αυτό το «Στοιχειωμένο Αρχοντικό» είναι μια ευχάριστη κωμική περιπέτεια με μικρά στοιχεία τρόμου για όλη την οικογένεια, αναφέρει στην κριτική του το flix.gr.

Στο μεταξύ την πρωτιά τόσο στη Βόρειο Αμερική όσο και στη χώρα μας κράτησε για 2η συνεχή εβδομάδα η «Barbie» με την Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Η ταινία που προβάλλεται σε 136 αίθουσες ανά τη χώρα (στην Πάτρα στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο και στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε) έχει ήδη φτάσει σε 11 μέρες προβολής τα 207.000 εισιτήρια και συνεχίζει ακάθεκτη ενώ οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 774,5 εκατ. δολάρια.

Όσο για το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Κίλιαν Μέρφι συνεχίζει για 2η εβδομάδα την εξαιρετική του πορεία στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο όπου ήδη προβάλλεται, με τις εισπράξεις να έχουν φτάσει παγκοσμίως τα 400,4 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo. Στην Ελλάδα αναμένουμε το φιλμ στις 24/8.

Τέλος χαμηλά κινήθηκε από πλευράς εισιτηρίων το αστυνομικό θρίλερ «Ο Θεός Είναι μια Σφαίρα» του Νικ Κασσαβέτης που παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε (πρωταγωνιστούν ο Νικολάι Κόστερ – Βαλντάου & ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ) κόβοντας κάτι λιγότερο από 900 εισιτήρια (876 για την ακρίβεια σε 13 αίθουσες) πανελλαδικά.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil