Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Από την Πέμπτη 27/7 και στην Πάτρα η κωμωδία μυστηρίου και φαντασίας "Στοιχειωμένο Αρχοντικό"

Από την Πέμπτη 27/7 και στην Πάτρα η κωμ...

Σε διανομή της Feelgood - Θα προβληθεί στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood και θα παιχθεί απ’ όδο είδαμε και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, η ταινία φαντασίας με κωμικά στοιχεία «Στοιχειωμένο Αρχοντικό - Haunted Mansion».

Μία γυναίκα προσλαμβάνει μια αταίριαστη ομάδα υποτιθέμενων ειδικών σε ζητήματα περί πνευμάτων, για να ξεφορτωθεί τους υπερφυσικούς καταληψίες του σπιτιού της.

Εμπνευσμένη από το κλασικό τρενάκι που βρίσκεται στο θεματικό πάρκο της Disneyland, η ταινία «Στοιχειωμένο Αρχοντικό» είναι μία κωμική περιπέτεια μυστηρίου με φόντο ένα στοιχειωμένο αρχοντικό στα περίχωρα της Νέας Ορλεάνης.

Η σκηνοθεσία είναι του 40χρονου Αμερικανού δημιουργού Justin Simien, η 1η ταινία του οποίου, «Dear White People» είχε κερδίσει το ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής ως καλύτερο νέο ταλέντο το 2014 στο Sundance Film Festival στη Γιούτα. Μάλιστα αυτή η ταινία του κατόπιν διασκευάστηκε σε σειρά με τον ίδιο τίτλο για λογαριασμό της πλατφόρμας του Netflix.

Στην ταινία «Στοιχειωμένο Αρχοντικό» που βγαίνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την έξοδο της στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής, παίζουν οι: LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Dan Levy, Jamie Lee Curtis και ο Jared Leto.

Η ταινία έχει διάρκεια 2 ώρες και φημολογούμενο προϋπολογισμό 150 εκατ. δολάρια.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil