Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το νέο φιλμ ανιμέισον της Ντίσνει, Pixar "Στο Στοιχείο Τους - Elemental" ταινία λήξης του 76ου Φεστιβάλ Καννών

Το νέο φιλμ ανιμέισον της Ντίσνει, Pixar...

Το παιδικό φιλμ θα βγει 15 Ιουνίου 2023 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood & το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα

Η εταιρεία διανομής Feelgood Entertainment ανακοίνωσε πως εκτός των ταινιών "A Brighter Tomorrow" (Il Sol dell’ Avvenire) του Ιταλού σκηνοθέτη Nanni Moretti, "Τhe Old Oak" του βετεράνου σκηνοθέτη Ken Loach, "Killers of the Flower Moon" του βραβευμένου με Όσκαρ Αμερικανού σκηνοθέτη Martin Scorsese, "Indiana Jones and the Dial of Destiny" ("Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου") με τον Χάρισον Φορντ και την μικρού μήκους ταινία του Ισπανού δημιουργού Pedro Almodovar "Strange Way of Life", και η πολυαναμενόμενη νέα ταινία animation της Ντίσνει με τίτλο "Στο Στοιχείο Τους" ("Elemental") όχι μόνο κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών αλλά επιλέχτηκε & ως ταινία λήξης.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Η Pixar Animation Studios είναι και πάλι ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ και μετά τις ταινίες "Ψηλά στον Ουρανό" ("Up"), "Τα Μυαλά που Κουβαλάς "("Inside Out") και "Soul" επιστρέφει για 4η φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την παγκόσμια -εκτός συναγωνισμού-πρεμιέρα της νέας animation ταινίας της "Στο Στοιχείο Τους" (Elemental) στις 27 Μαΐου ως ταινία λήξης του 76ου Φεστιβάλ.

"Καθώς όλοι βγαίνουμε από τον εγκλεισμό της πανδημίας και συγκεντρωνόμαστε πλέον από κοντά να συσκεφτούμε και να δημιουργήσουμε, είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να είμαστε ως Pixar πίσω στη La Croisette", δήλωσε ο Peter Docter, επικεφαλής δημιουργικού του διάσημου στούντιο, ο οποίος θα βρεθεί στις Κάννες μαζί με τους ηθοποιούς και άλλους συντελεστές. "Σε σκηνοθεσία του εκπληκτικού Peter Sohn, η ταινία «Στο Στοιχείο Τους» (Elemental) είναι τόσο αστεία, τρυφερή και, ειλικρινά, εντυπωσιακή να την απολαμβάνεις στην κινηματογραφική αίθουσα. Δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το σκοπό: να την δει το κοινό στη μεγάλη οθόνη και είμαι ενθουσιασμένος που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις Κάννες".

Σύνοψη

Αυτό το καλοκαίρι, γνωρίστε τους κατοίκους της Πόλης των Στοιχείων.

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη.

Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Σε σκηνοθεσία Peter Sohn, παραγωγή Denise Ream, p.g.a. και εκτελεστική παραγωγή Pete Docter, η ταινία «Στο Στοιχείο τους» είναι σε σενάριο των John Hoberg & Kat Likkel και Brenda Hsueh με ιστορία των Sohn, Hoberg & Likkel και Hsueh. Την πρωτότυπη μουσική της ταινίας συνέθεσε και διηύθυνε ο Thomas Newman.

Να προσθέσουμε πως οι νέες ταινίες των Nanni Moretti “Brighter Tomorrow” (Il Sol dell’ Avvenire) και Ken Loach “Τhe Old Oak” θα συμμετάσχουν στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που θα ξεκινήσει στις 16/5/2023.

Όσο για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Martin Scorsese “Killers of The Flower Moon” (αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023) με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Μπρένταν Φρέιζερ και Jesse Plemons αν και ζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες να ήταν στο διαγωνιστικό, ο Σκορσέζε δεν το επιθυμούσε. Ο Μάρτιν Σκορσέζε είχε τιμηθεί για το φιλμ του «Ο Ταξιτζής» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Τζόντι Φόστερ με τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών το 1976.

Τέλος η ταινία «Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» θα βγει παράλληλα με την έξοδο της στις ΗΠΑ, στις 29 Ιουνίου 2023 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood.

Οι παραπάνω ταινίες αναμένεται να έρθουν για προβολή και στην Πάτρα όταν κυκλοφορήσουν.

Ακόμα να μην παραλείψουμε την είδηση πως ο Κουέντιν Ταραντίνο του "Pulp Fiction" & του "Κάποτε στο... Χόλιγουντ" θα τιμηθεί όπως έγινε γνωστό, από το Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

"Killers of the Flower Moon".

"Killers of the Flower Moon".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture