Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Με Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Λουδοβίκου XV η έναρξη του 76ου Φεστιβάλ Καννών στις 16/5/2023

Με Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Λουδοβίκου XV...

Η ταινία έχει τίτλο «Jeanne du Barry» & η παγκόσμια πρεμιέρα της θα γίνει την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 στην ιστορική αίθουσα του Grand Théâtre Lumière

Με το ιστορικό δράμα εποχής «Jeanne du Barry» και πρωταγωνιστή τον 59χρονο σούπερ σταρ Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) στον απαιτητικό ρόλο του Λουδοβίκου XV θα ξεκινήσει το 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Σύμφωνα με το Φεστιβάλ η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 στην ιστορική αίθουσα του Grand Théâtre Lumière, μετά την τελετή έναρξης και την ίδια ημέρα μάλιστα έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει και στις γαλλικές αίθουσες.

Στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό (Maïwenn), σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας, μαζί με τον Τεντί Λουσί-Μοντέστ (Teddy Lussi-Modeste). Είναι η έκτη (6η) σκηνοθετική της προσπάθεια, μετά το επιτυχημένο της ντεμπούτο το 2011 στις Κάννες, με το βραβευμένο «Polisse». Το 76ο Cannes Film Festival θα διεξαχθεί φέτος από τις 16 έως και τις 27 Μαΐου 2023.

Ο Τζόνι Ντεπ των «Πειρατών της Καραϊβικής», του «Ψαλιδοχέρη», του "Τσάρλι και το εργοστάσιο της σοκολάτας" και τόσων άλλων άλλων επιτυχιών, μοιάζει να επανακάμπτει καλλιτεχνικά μετά την προσωπική και δικαστική περιπέτεια με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ.

Η κάτω φωτ. από την ταινία «Jeanne du Barry» έχει credit: Stéphanie Branchu.

Στην ταινία που θα διανεμηθεί από το Netflix, παίζουν και οι Louis Garrel, Pierre Richard, και Noémie Lvovsky.

Mε πληροφορίες & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture