Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Φεστιβάλ των Καννών επιβεβαίωσε την προβολή της ταινίας «Indiana Jones and the Dial of Destiny»

Το Φεστιβάλ των Καννών επιβεβαίωσε την π...

Τέλη Ιουνίου θα βγει η ταινία με τον Χάρισον Φορντ στις κινηματογραφικές αίθουσες - Η αφίσα στο μεταξύ ήδη κοσμεί τα διαφημιστικά σταντ στα Options Cinemas

Το ερχόμενο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών επιβεβαίωσε ότι η πολυαναμενόμενη ταινία «Indiana Jones and the Dial of Destiny» θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της κατά τη διεξαγωγή του, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του Variety.

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Τζέιμς Μάνγκολντ και ο πρωταγωνιστής Χάρισον Φορντ που τον ερχόμενο Ιούλιο θα γίνει αισίως 81 ετών, θα ανέβουν τα σκαλιά του Palais des Festivals στις 18 Μαΐου 2023 μαζί με τους Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Ρις-Ντέιβις, Τόμπι Τζόουνς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Έθαν Ισιντόρε και Μαντς Μίκελσεν. Η ταινία θα προβληθεί εκτός του διαγωνιστικού προγράμματος.

Στις αίθουσες των ΗΠΑ η ταινία προγραμματίζεται να βγει στις 30 Ιουνίου 2023 και το ίδιο διάστημα την περιμένουμε και στην Ελλάδα και στην Πάτρα. Πάντως η σχετική αφίσα με τον Χάρισον Φορντ ήδη φιγουράρει στα σταντ των Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το φετινό Φεστιβάλ των Καννών θα αποτίσει επίσης ειδικό φόρο τιμής στον σταρ Χάρισον Φορντ για το σύνολο της καριέρας του, καθώς φέρεται ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που ο Φορντ θα υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα που πρωτοέπαιξε το 1981 στο φιλμ του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Οι Κυνηγοί της χαμένης κιβωτού».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture