Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρεμιέρα με 27.000 εισιτήρια πανελλαδικά σε 1 μέρα για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" - Πάνω από 1.500 στην Πάτρα

Πρεμιέρα με 27.000 εισιτήρια πανελλαδικά...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία των Unboxholics με τους πολλούς followers, κάνει την εμπορική έκπληξη και χαρίζει μία τόνωση στις κινηματογραφικές αίθουσες

Δυνατό ξεκίνημα έκανε το Ελληνικής παραγωγής φιλμ ψυχολογικού τρόμου των Unboxholics που έχουν πολλούς followers, στην πρεμιέρα του την Πέμπτη 25-4-2024 πανελλαδικά, και στην Πάτρα.

Η ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά που σημειωτέον ότι πήρε και καλές κριτικές, όπως αναφέρει το flix.gr, κατάφερε μέσα σε μία μόλις ημέρα να ξεπεράσει κάθε προσδοκία δίνοντας μια δόση αναζωογόνησης των εισιτηρίων στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τις συνεχόμενες πτώσεις στο ελληνικό box office τις τελευταίες εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» έκανε μέσα σε μία μόλις μέρα 27.000 εισιτήρια σε 115 οθόνες πανελλαδικά, και φαίνεται πως έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει το άνοιγμα της «Φόνισσας» της Εύας Νάθενα στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, που είχε κάνει 66.000 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο προβολής της.

Στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε η ταινία παίζεται σε πολλές προβολές και μάλιστα από τις 8 το βράδυ και μετά προβάλλεται ανά μισή ώρα. Όπως χαρακτηριστικά είπε στο thebest.gr ο Αλέξης Μπιτούνης από τα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, υπολογίζεται πως την Πέμπτη, πρώτη μέρα προβολής του φιλμ, το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» έκοψε πάνω από 1.500 εισιτήρια και οι περισσότεροι από τους θεατές που έσπευσαν ήταν ηλικίας 17-20 χρονών.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε πάει εξαιρετικά και η προπώληση των εισιτηρίων της υποβλητικής, όπως λέγεται, ταινίας που μας μεταφέρει σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, όπου μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Ακόμα ο Αλέξης Μπιτούνης τόνισε στο thebest.gr πως το κοινό που ήδη είδε την ταινία, βγαίνει από τις αίθουσες ευχαριστημένο, ενώ η ζωηρή αυτή κίνηση που δημιούργησε στα ταμεία των αιθουσών των Options η ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» αποτελεί όντως μία εμπορική τόνωση καθώς κακά τα ψέματα ο Απρίλιος κύλησε μάλλον απογοητευτικά και πτωτικά. Την Μ. Δευτέρα θα γνωρίζουμε που θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια του εγχώριου box office, πόσο ψηλά κατάφερε να πάει η ταινία, που είναι και η 1η κινηματογραφική δημιουργία των γνωστών σε όλους, Unboxholics.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Σάκης Καρπάς, Φωτεινή Λεβογιάννη.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Διανομή: Rosebud.21.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture