Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η φετινή χειμερινή σαιζόν στη 2η αίθουσα του Πάνθεον - Ετοιμάζεται το θερινό στο Ρίο

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η φετινή χειμερινή σ...
Μαρτάτος Tάκης

Η έναρξη στο σινέ Κάστρο στο Ρίο θα γίνει πιθανότατα με τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου "Ιστορίες Καλοσύνης" με την Έμμα Στόουν

Η 2η αίθουσα του Πάνθεον  στη Δημ. Γούναρη στην Πάτρα που λειτουργεί αμιγώς για κινηματογραφικές προβολές, μας αποχαιρέτισε την Πέμπτη 25-4-2024 σημαίνοντας τη λήξη της φετινής χειμερινής περιόδου, μίας σαιζόν που κύλησε ιδιαίτερα ικανοποιητικά για το Πάνθεον όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Παναγιώτης Κοτσαύτης που έχει τη ευθύνη της διαχείρισης.

Η αλήθεια είναι πως χρόνο με το χρόνο η 2η αίθουσα του Πάνθεον «έχτισε» το δικό της σινεφίλ κοινό που επιλέγει την συγκεκριμένη αίθουσα του κέντρου της Πάτρας για να δει σινεμά. Ειδικά φέτος πολλές αξιόλογες δημιουργίες όπως η Οσκαρική «Ζώνη Ενδιαφέροντος» του Τζόναθαν Γκλέιζερ, το επίσης πολυβραβευμένο «Στο γραφείο των καθηγητών - The Teachers’ Lounge» του Ιλκέρ Τσατάκ, τα «Πεσμένα φύλλα» του Άκι Καουρισμάκι ή η Οσκαρική «Ανατομία μία πτώσης» της Ζιστίν Τριέ που είχε πάρει και τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών, προβλήθηκαν εδώ με ιδιαίτερη απήχηση.

Ο Παναγιώτης Κοτσαύτης ως γνωστόν έχει και τη διεύθυνση του θερινού σινεμά Κάστρο στο Ρίο και όπως μας είπε, μετά από μία ανάπαυλα λίγων εβδομάδων, θα ετοιμαστούν για το φετινό opening στο αγαπημένο θερινό της πόλης και μοναδικό στην περιοχή. Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης θα είναι μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου 2024 και η αρχή θα γίνει μάλλον με την ολοκαίνουρια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» που θα ντεμπουτάρει στις Ελληνικές αίθουσες αμέσως σχεδόν μετά την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του ερχόμενου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

Η ταινία «Kinds of Kindness» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Μαΐου 2024. Εκτός από την τιμημένη με 2 πλέον Όσκαρ ερμηνείας, Έμμα Στόουν (το δεύτερο το κέρδισε μόλις τον περασμένο Μάρτιο για το «Poor Things» του Λάνθιμου), πρωταγωνιστούν οι Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Τζο Άλγουιν και ο Τζέσι Πλέμονς.

Το πρόγραμμα ταινιών για τα θερινά είναι ομολογουμένως φέτος ιδιαίτερα πλούσιο και μπορείτε να πάρετε μία γεύση στην ανάρτηση του flix.gr

Από τις ταινίες που θεωρούνται πολυαναμενόμενες είναι και το «Freud's Last Session» του Μάθιου Μπράουν με τον Άντονι Χόπκινς και τον Μάθιου Γκουντ,  Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων - Kingdom of the Planet of Apes» του Γουές Μπολ, το «Furiosa: A Mad Max Saga» του Τζορτζ Μίλερ με την Άνια Τέιλορ Τζόι και τον Κρις Χέμσγουορθ, το «Kαλοκαίρι της Κάρμεν» του Ζαχαρία Μαυροειδή με τον Γιώργο Τσιαντούλα, η κλασική κωμωδία του Τζιμ Τζάρμους με τους Τομ Γουέιτς, Ρομπέρτο Μπενίνι «Στην Παγίδα του Νόμου - Down By Law» σε επανέκδοση, το παιδικό «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2 - Inside Out 2» του Κέλσεϊ Μαν, το «Hit Man» του ανεξάρτητου δημιουργού Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τον Γκλεν Πάουελ και πολλά άλλα.

"Στο Γραφείο των καθηγητών".

"Στο Γραφείο των καθηγητών".

"Hit Man" του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

"Hit Man" του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

"Furiosa: A Mad Max Saga".

"Furiosa: A Mad Max Saga".

"Freud's Last Session" του Μάθ...

"Freud's Last Session" του Μάθιου Μπράουν¨.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture