Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στην Πάτρα στις 13-5 ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης για ένα σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης

Στην Πάτρα στις 13-5 ο Κωνσταντίνος Χαρα...

Στον πολυχώρο πολιτισμού Μηχανουργείο - Έρχεται με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου του από τις εκδόσεις Πεδίο, «NOO|ΤΡΟΠΙΑ - Εγχειρίδιο Ευημερίας»

Ο δημοφιλής mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, γνωστός για τα αποτελεσματικά εργαλεία αυτοβελτίωσης που μοιράζεται απλόχερα στα μέσα δικτύωσης, έρχεται στην Πάτρα, μετά το Πάσχα, με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου του από τις εκδόσεις Πεδίο με τίτλο «NOO|ΤΡΟΠΙΑ - Εγχειρίδιο Ευημερίας».

Ο κ. Χαραντινιώτης θα βρίσκεται στην Πάτρα την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 19:30, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο» στην οδό Ευμήλου 2, πίσω από το ναό του Αγίου Ανδρέα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η παρουσίασή του όπως διευκρινίζεται, θα έχει τον χαρακτήρα σεμιναρίου προσωπικής ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, μεταξύ άλλων, αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας, ώστε να γίνει ένας δυνατός σύμμαχος που μας υποστηρίζει στην καθημερινότητά μας.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση – σεμινάριο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ευχάριστες και διαφωτιστικές συζητήσεις, που θα τους εξοπλίσουν με μοναδικό υλικό για στοχασμό και εύπεπτα εργαλεία για πρακτική.

Ενδεικτικά:

-Θα αναπτύξει τι σημαίνει νοοτροπία.

-Θα παρακινήσει το κοινό να επανεξετάσει την υπάρχουσα νοοτροπία του.

-Θα ενθαρρύνει το κοινό να θέσει τα θεμέλια καλλιέργειας ενός βελτιωμένου τρόπου σκέψης.

-Θα εξηγήσει πώς η μέθοδος που προτείνει στο βιβλίο θα βοηθήσει τους αναγνώστες να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του μυαλού, βελτιώνοντας έτσι πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής τους.

-Θα παρουσιάσει αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας, ώστε να γίνει ένας δυνατός σύμμαχος που μας υποστηρίζει στην καθημερινότητά μας.

Η εφαρμογή των προτάσεων που θα μοιραστεί, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα συμβάλουν στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε συμμετέχοντα, τονίζεται χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασης στο Μηχανουργείο, ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα παραμείνει για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Μια μοναδική ευκαιρία για προσωπική γνωριμία και εποικοδομητική συνύπαρξη ανθρώπων που ενδιαφέρονται ενεργά για την αυτοβελτίωσή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture