Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την 1η Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας το φιλμ τρόμου "Ο Μπαμπούλας"

Την 1η Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στη χώρ...

Το καστ των ηθοποιών της ταινίας περιλαμβάνει και τον γνωστό ηθοποιό Κρις Μεσίνα - Το σενάριο είναι βασισμένο σε ιστορία του Στίβεν Κινγκ

To φιλμ τρόμου και μυστηρίου «Ο Μπαμπούλας - The Boogeyman» προγραμματίζεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες την 1η Ιουνίου 2023 ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ.

Το νέο διαφημιστικό trailer της ταινίας τρόμου των 20th Century Studios “Ο Μπαμπούλας”,  η οποία είναι βασισμένη σε μια ιστορία του μοναδικού στο είδος Στήβεν Κινγκ, δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της πρεμιέρας της σε λίγο καιρό.

Η μαθήτρια γυμνασίου Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer είναι συγκλονισμένες από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς να έχουν σημαντική στήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που προσπαθεί να διαχειριστεί το δικό του πόνο. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι τους αναζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγάει οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

Η ταινία “Ο Μπαμπούλας” σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Rob Savage (“Host”) και σενάριο των Scott Beck & Bryan Woods (“A Quiet Place – Ένα Ήσυχο Μέρος”) και Mark Heyman (“Black Swan”), βασισμένη σε ένα διήγημα του Stephen King, έχει για πρωταγωνιστές τους: Sophie Thatcher (“Yellowjackets”), Chris Messina (“Air, Κυνηγώντας ένα θρύλο” του Μπεν Άφλεκ), Vivien Lyra Blair (“Obi-Wan Kenobi”), Marin Ireland (“The Umbrella Academy”), Madison Hu (“Bizaardvark”), LisaGay Hamilton (“Vice”), και τον David Dastmalchian (“Boston Strangler”). Μια παραγωγή των Shawn Levy (“Stranger Things”), Dan Levine (“Arrival”) και Dan Cohen (“The Adam Project”).

“Ο Μπαμπούλας” είναι μια κλασική ταινία τρόμου στο ύφος της ταινίας "Το Πνεύμα του Κακού" που εμπεριέχει τόσο τρόμο όσο και συναίσθημα” ανέφερε ο σκηνοθέτης Rob Savage.Θυμάμαι έντονα τον τρόμο που ένιωσα διαβάζοντας ως παιδί την ιστορία του King, και αυτόν ακριβώς τον τρόμο της παιδικής ηλικίας είναι που ήθελα να προκαλέσω και στο κοινό. Η ταινία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα δημιουργών και υποστηρίζεται από τις υπέροχες ερμηνείες των καταπληκτικών ηθοποιών μας, που πραγματικά με έχουν συγκλονίσει. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ταινία μας και ανυπομονούμε να σας θυμίσουμε, πόσο φοβόσασταν το σκοτάδι όταν ήσασταν παιδιά”.

Την ταινία αυτή του Rob Savage την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα όταν με το καλό βγει.

Διανομή από την FEELGOOD.

Aξίζει τέλος να αναφέρουμε κάτι που διαβάσαμε στο www.thedigitalfix.com και αφορά στην ταινία του Rob Savage «The Boogeyman». Όπως λοιπόν ο ίδιος είπε στο κινηματογραφικό περιοδικό Empire η έμπνευση του για μέρος του σεναρίου του φιλμ ήταν το βραβευμένο με 4 Όσκαρ σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Robert Redford το 1980, «Συνηθισμένοι Άνθρωποι».

Στην εξαιρετική αυτή δραματική ταινία ο ηθοποιός Judd Hirsch ερμήνευε έναν ψυχίατρο που αναλάμβανε να στηρίξει και να βοηθήσει τον νεαρό έφηβο Κόνραντ (Timothy Hutton) στο να ξεπεράσει τον θάνατο του αδελφού του που πνίγηκε στη θάλασσα. Στο φιλμ τρόμου «The Boogeyman», ο ηθοποιός Chris Messina υποδύεται επίσης έναν ψυχοθεραπευτή που παλεύει να στηρίξει και να βοηθήσει τα παιδιά του στο να ξεπεράσουν τη θλίψη και το πένθος από το θάνατο της μητέρας τους.

Ο Rob Savage είπε χαρακτηριστικά πως το “Ordinary People – Συνηθισμένοι Άνθρωποι” ήταν μία από τις αναφορές του στην προετοιμασία της ταινίας The Boogeyman και πως η ταινία του Ρέντφορντ ξεχωρίζει για τον τρόπο που δείχνει τους ήρωες της στη διαχείριση του πένθους καθώς και για τις ερμηνείες των ηθοποιών.

«Θα έλεγα πως η ταινία του είναι ένας συνδυασμός του Ordinary People με το Poltergeist – Πνεύμα του κακού», είπε χαρακτηριστικά.

Να προσθέσουμε πως ο 48χρονος Νεουορκέζος ηθοποιός Chris Messina ήταν εξαιρετικός στην ταινία σε σκηνοθεσία του Μπεν Άφλεκ «Air» που ήρθε τις μέρες αυτές και στην Πάτρα, υποδυόμενος τον μάνατζερ του μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture