Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από τις 20 έως και τις 26 Απριλίου 2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Στα νέα φιλμ που κάνουν πρεμιέρα είναι το θρίλερ «Evil Dead Rise», "Οι Τρεις Σωματοφύλακες Ντ' Αρτανιάν" και το «The Covenant – Άρρηκτος Δεσμός» του σκηνοθέτη Guy Ritchie

Tη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη του Πάσχα 20/4 έως και την Τετάρτη 26/4/2023, στα Οptions Cinemas, στη Βέσο Μάρε θα προβάλλονται οι εξής ταινίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε:

Αίθουσα 7 στις 19.40 και στις 22.10 καθημερινά

«The Covenant – Άρρηκτος Δεσμός»

Σκηνοθεσία: Guy Ritchie

Σενάριο: Ivan Atkinson, Marn Davies & Guy Ritchie

Παίζουν οι ηθοποιοί: Swen Temmel, Jason Wong, Antony Starr, Alexander Ludwig, Jonny Lee Miller, Emily Beecham, Dar Salim, Fahim Fazli, Bobby Schofield, Jake Gyllenhaal.

Διάρκεια: 123 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Περιπέτεια δράσης

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΙΣΠΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

Αίθουσα 6 στις 19.10 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 20.00, στις 22.00 και στις 00.00 τα μεσάνυχτα καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 21.00 και στις 23.00 καθημερινά,

Αίθουσα 2 στις 22.30 καθημερινά

"Evil Dead Rise"

Φιλμ υπερφυσικού τρόμου σε σενάριο και σκηνοθεσία: Lee Cronin (“The Hole in the Ground”) που βγαίνει στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Nell Fisher, Morgan Davies, Jayden Daniels, Gabrielle Echols.

Διάρκεια: 96 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΗΠΑ & ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: Κατάλληλη για θεατές άνω των 18 ετών.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το "Evil Dead Rise" αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

 

Αίθουσα 3 στις 18.50, στις 21.20 και στις 23.50 καθημερινά,

Αίθουσα 2 στις 20.10 καθημερινά

"The Three Musketeers: D'Artagnan - Οι Τρεις Σωματοφύλακες Ντ' Αρτανιάν"

Περιπέτεια εποχής σε σκηνοθεσία Martin Bourboulon – Μαρτέν Μπουρμπουλόν και σενάριο Matthieu Delaporte & Αλεξάντρ Ντε Λα Πατελιέρ βασισμένο στο πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Vincent Cassel, Francois Civil, Eva Green, Romain Duris, Louis Garrel.

Διάρκεια: 121 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΙΣΠΑΝΙΑ

Την ταινία διανέμει η Tanweer. 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το πρώτο εντυπωσιακό κεφάλαιο από το δίπτυχο της φιλόδοξης, γαλλικής υπερπαραγωγής με την υπογραφή της Pathe μεταφέρει τους επικούς Τρεις Σωματοφύλακες του Δουμά στη μεγάλη οθόνη. Τους πασίγνωστους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα λαμπερό καστ με τον Βενσάν Κασέλ (Το Μίσος) ως Άθω, τον Ρομέν Ντουρίς (Άιφελ) ως Άραμη, τον Πίο Μαρμάι (Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου) στον ρόλο του Πόρθου, τον Φρανσουά Σιβίλ (Όπως ψηλά, έτσι και χαμηλά) ως Ντ’Αρτανιάν, την Εύα Γκριν (Οι Ονειροπόλοι) ως Μιλαίδη και τη Βικι Κριπς (Κορσές) στον ρόλο της βασίλισσας Άννας της Αυστρίας με τον Λουί Γκαρέλ (Οι Ονειροπόλοι) ως Λουδοβίκο ΙΓ’. Τα σκηνοθετικά ηνία ανέλαβε ο Μαρτέν Μπουρμπουλόν (Άιφελ).

Σύνοψη

Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ… σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, μία χούφτα αντρών και γυναικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα ενώσουν το πεπρωμένο τους με τη μοίρα της Γαλλίας.

 

Αίθουσα 1 στις 23.40 καθημερινά

"Suzume"

Iαπωνικής παραγωγής anime φιλμ σε σενάριο και σκηνοθεσία: Makoto Shinkai.

Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: Nanoka Hara, Hokuto Matsumura, Eri Fukatsu, Kοshirο Matsumoto.

Διάρκεια: 122 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο ουρανός γίνεται κόκκινος, το έδαφος τρέμει και η Ιαπωνία στέκει στο χείλος της καταστροφής. Όμως, η αποφασισμένη έφηβη Suzume αναλαμβάνει την αποστολή να σώσει τη χώρα της. Με την ικανότητα να βλέπει υπερφυσικές δυνάμεις, αόρατες στα μάτια των υπολοίπων, είναι στο χέρι της να κλείσει τις μυστηριώδεις πόρτες που εξαπολύουν το χάος παντού. Την περιμένει ένα επικίνδυνο ταξίδι καθώς φέρει το βάρος της χώρας στους ώμους της.

Διανομή από την Feelgood.

H ταινία ξεκίνησε να παίζεται και στις ΗΠΑ με εισπράξεις της τάξης των 5,5 εκατ. δολαρίων ενώ έχει κάνει και εισπράξεις στην Ιαπωνία και αλλού που έχουν φτάσει τα 145,3 εκατ.

Αίθουσα 6 στις 21.10 και στις 23.20 καθημερινά

"Ο Εξορκιστής του Βατικανού - The Pope's Exorcist"

Ταινία υπερφυσικού τρόμου Aμερικανικής παραγωγής 2023.

Ο Καθολικός ιερέας Αμόρθ (στο ρόλο ο Russell Crowe) ερευνά μία τρομαχτική υπόθεση δαιμονισμού ενός αγοριού και καταλήγει να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να καλύψει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου για το φιλμ του 2002, "Α Beautiful Mind - Ένας Υπέροχος Άνθρωπος", Russell Crowe υποδύεται ένα αληθινό πρόσωπο, τον αρχιεξορκιστή του Βατικανού, τον θρυλικό πατέρα Γκαμπριέλε Αμόρθ, τα συνταρακτικά απομνημονεύματα του οποίου μεταφέρονται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.

Σκηνοθεσία: Julius Avery

Σενάριο: Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Russell Crowe, οι Daniel Zovatto, Alex Essoe και ο Ιταλός σταρ Franco Nero.

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

H ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στις ΗΠΑ πλησίασε τα 10 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν ακόμη 27,4 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη χώρα μας σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr έχει κόψει 45.000 εισιτήρια σε 2 εβδομάδες προβολής.

Αίθουσα 1 στις 20.30 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 21.30 καθημερινά

"John Wick: Κεφάλαιο 4"

Το τέταρτο (4ο) μέρος του επιτυχημένου action θρίλερ franchise με τις «ανεπανάληπτες» μονομαχίες, επαναφέρει τον σταρ Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του: σκληρή δράση, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και έναν άντρα που αναζητά διέξοδο.

Η σκηνοθεσία είναι του Chad Stahelski.

Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch & Derek Kolstad.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, και οι Rina Sawayama, Ian McShane, Scott Adkins, Clancy Brown, Marko Zaror.

Διάρκεια: 169 λεπτά.

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Η ταινία με την ασταμάτητη στην κυριολεξία δράση και τον λακωνικό Κιάνου Ριβς, έχει "σκίσει" εμπορικά με τις εισπράξεις σε 4 εβδομάδες προβολής να είναι στα 350,6 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Στη χώρα μας, το «John Wick Κεφάλαιο 4» σε 4 εβδομάδες έχει ξεπεράσει τα 154.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 3 στις 14.10 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 3 στις 16.20 μόνο Πέμπτη, Παρασκευή και το σαββατοκύριακο

"Ο Μαγικός Αυλός - The Magic Flute"

Ταινία Γερμανικής παραγωγής σε σκηνοθεσία Φλόριαν Ζιγκλ ενώ εκ των παραγωγών είναι και ο γνωστός σκηνοθέτης Ρόλαντ Έμεριχ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο επίδοξος 17χρονος Τιμ (Τζακ Γουλφ) ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys. Παρά τον ενθουσιασμό του που έγινε επιτέλους δεκτός, οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, τις αγωνίες του πρώτου έρωτα και τη δυσκολία να βρει την αυθεντική του φωνή, ο Τιμ ανακαλύπτει ένα μυστικό πέρασμα: μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο. Από εκεί παρασύρεται σε μια νέα πραγματικότητα και βυθίζεται στον κόσμο της όπερας του Μότσαρτ, Τον Μαγικό Αυλό, όπου η φαντασία δεν έχει όρια. Ωστόσο, το να ζει δύο ζωές έχει το τίμημά του και ο Tιμ κινδυνεύει να απογοητεύσει αυτούς που αγαπά. Πρέπει να διαλέξει, αλλά έχει μάθει αρκετά για να κάνει τη σωστή επιλογή;

Ο «Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί και ακούσει, στο φιλόδοξο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Φλόριαν Ζιγκλ. Η διάσημη όπερα του Μότσαρτ μεταφέρεται στον κινηματογράφο ως μία συναρπαστική περιπέτεια φαντασίας, ζωντανεύοντας τη διαχρονική μουσική με καθηλωτικές εικόνες, γερές δόσεις μαγείας και ένα θαυμαστό ταξίδι ανάμεσα σε δύο κόσμους, αναφέρει το δελτίο Τύπου της Tanweer.

Ο Τζακ Γουλφ (The Witcher) κλέβει την παράσταση στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τον Ίγουαν Ρέον (Game of Thrones), τον βραβευμένο με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου το 1985, Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ για το «Amadeus» του Μίλος Φόρμαν. Συμμετέχουν και σπουδαίοι ερμηνευτές της όπερας.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Αίθουσα 5 στις 13.00, στις 15.00 μόνο το σαββατοκύριακο, στις 17.00 Πέμπτη με Κυριακή και στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 13.30, στις 15.30 μόνο το σαββατοκύριακο, στις 17.30 & στις 19.30 Πέμπτη με Κυριακή, καθώς & στις 19.30 Δευτέρα - Τετάρτη (στη συγκεκριμένη προβολή και τις μέρες αυτές μόνο με υπότιτλους),

Αίθουσα 4 στις 14.00 μόνο το σαββατοκύριακο, στις 16.00 Πέμπτη με Κυριακή, και στις 18.00 καθημερινά,

Αίθουσα 1 στις 14.30 μόνο το σαββατοκύριακο, στις 16.30 Πέμπτη με Κυριακή, και στις 18.30 καθημερινά,

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario συζητιέται έντονα τους τελευταίους μήνες με τους φίλους του να αδημονούν να τον δουν στην μεγάλη οθόνη!

Η ταινία προβάλλεται και μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

*Η ταινία έχει σαρώσει εμπορικά. Στο εξωτερικό (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος) σε 2 εβδομάδες προβολής της η παιδική αυτή ταινία έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 710,1 εκατ. δολάρια!

Στη χώρα μας έχει κόψει μέχρι στιγμής 90.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 7 στις 13.40 και στις 15.40 μόνο το σαββατοκύριακο, καθώς και στις 17.40 Πέμπτη με Κυριακή

«Τα Αβγά και τα Πασχάλια – Rabbit Academy»

Φιλμ κινουμένων σχεδίων, βασισμένο σε ένα κλασικό Γερμανικό παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας, του ομαδικού πνεύματος, της πίστης και του θάρρους.

Η ταινία μάλιστα συμμετείχε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου στο τμήμα Generation K-Plus, ενώ βραβεύτηκε στα Φεστιβάλ Μονάχου και Ζυρίχης με το Βραβείο Καλύτερης Παιδικής Ταινίας.

Σενάριο: Κάτια Γκρούμπελ

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου-Πολ.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Δαρλάσης, Σταύρος Σιούλης, Ζερόμ Καλουτά, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Νέστωρ Κοψιδάς, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Κωνσταντίνος Νάνος.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννε Χόφμαν

Σχεδιασμός χαρακτήρων: Γκερλίντε Γκόμπελμαν.

Διάρκεια: 76 λεπτά.

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με ήρωες απίθανα κουνελάκια και αντιήρωες μία συμμορία από πονηρές αλεπούδες με αρχηγό έναν ύπουλο υποκινητή… ένα σκανταλιάρικο κουνέλι!

Σύνοψη

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό: Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά.

Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους να τον εμποδίσουν;

Αίθουσα 2 στις 13.50 και στις 15.50 μόνο το σαββατοκύριακο, καθώς και στις 17.50 Πέμπτη με Κυριακή,

Αίθουσα 6 στις 14.50 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 16.50 Πέμπτη με Κυριακή

"Mummies - Οι Μούμιες"

Παιδική ανιμέισον ταινία σε σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα, Ισπανικής παραγωγής.

Σενάριο: Τζόρντι Γκαζούλ, Χαβιέ Λόπεζ Μπαρέιρα.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Παπαστάθης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Τάσος Τζιβίσκος, Πέτρος Δαμουλής, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Αξιώτης, Ειρήνη Γκρέκα.

Μουσική: Φερνάρντο Βελάθκεθ.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Η Warner παρουσιάζει την περιπέτεια “Μούμιες”, μία ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων από τον ισπανό σκηνοθέτη Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα. Στη γεμάτη μουσική και τραγούδι κωμωδία, τρεις μούμιες θα ταξιδέψουν από τα έγκατα της Αιγύπτου μέχρι το σύγχρονο Λονδίνο, για να ανακτήσουν ένα κλεμμένο δαχτυλίδι, αλλά και να έρθουν σε επαφή με έναν άγνωστο κόσμο, τον δικό μας σύγχρονο κόσμο.

Στο ελληνικό box office η ταινία έχει κόψει σε 6 εβδομάδες προβολής γύρω στα 47.000 εισιτήρια.

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ στην πολεμική περιπέτε...

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ στην πολεμική περιπέτεια "Άρρηκτος Δεσμός".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture