Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το νέο μικρού μήκους φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Strange Way of Life» κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών

Το νέο μικρού μήκους φιλμ του Πέδρο Αλμο...

Ο ίδιος ο Ισπανός σκηνοθέτης μαζί με τους ηθοποιούς του Ίθαν Χοκ, Πέντρο Πασκάλ θα δώσουν το παρών στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ

H ταινία με τίτλο «Strange Way of Life» του 73χρονου Ισπανού σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ - Pedro Almodóvar αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 76ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Ο βραβευμένος Ισπανός σκηνοθέτης θα είναι στο κόκκινο χαλί μαζί με τους δύο πρωταγωνιστές του, τον Αμερικανό σταρ 52χρονο Ίθαν Χοκ - Ethan Hawke και τον 48χρονο ηθοποιό Πέντρο Πασκάλ - Pedro Pascal από τη Χιλή, όπως επιβεβαίωσε το Φεστιβάλ και στη συνέχεια μετά την προβολή στη συζήτηση που θα ακολουθήσει μαζί με την κινηματογραφική ομάδα.

Ο αγαπητός στο Ευρωπαϊκό κοινό και όχι μόνο, Πέδρο Αλμοδόβαρ - Pedro Almodóvar αποκάλυψε σε δήλωσή του ότι ο τίτλος της ταινίας «παραπέμπει στο διάσημο φάδο της Αμαλία Ροντρίγκες, οι στίχοι του οποίου υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει πιο περίεργη ύπαρξη από αυτή που ζει κανείς γυρνώντας την πλάτη στις επιθυμίες του».

Όπως διαβάσαμε, πρόκειται για τη 2η αγγλόφωνη μικρού μήκους ταινία του Αλμοδόβαρ, μετά την «Ανθρώπινη Φωνή» με την Τίλντα Σουίντον.

Ο δε Πέντρο Πασκάλ φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Esquire με τίτλο "ο επικίνδυνα γοητευτικός Pedro Pascal".

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture