Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Απροβλημάτιστα το ψήσιμο του οβελία» λέει ο Νικόλας Σερέτης

Πάτρα: «Απροβλημάτιστα το ψήσιμο του οβε...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες

«Απροβλημάτιστα θα γίνει το ψήσιμο του οβελία» λέει στο thebest.gr o γεωλόγος -προγνώστης καιρού Νικόλας Σερέτης, δίνοντας το στίγμα για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Κυριακή του Πάσχα στην Αχαΐα.

Αναλύοντας τον καιρό, από αύριο Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, αναφέρει: «Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία θα ευνοήσει την επικράτηση κατά διαστήματα άστατου καιρού και το ερχόμενο διάστημα στη χώρα μας με περάσματα βροχοπτώσεων κυρίως κατά την διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών ωρών αλλά και με μεγάλα διαστήματα με βελτιωμένες καιρικές συνθήκες. Ο υδράργυρος φαίνεται να κινείται σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα από τα κλιματικά για την εποχή».

Οι καιρικές συνθήκες στην Αχαΐα

Βελτιωμένος καιρός την Μ. Πέμπτη με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί.

Μουντός και συννεφιασμένος καιρός την Μ. Παρασκευή με πιθανότητα για πέρασμα τοπικών φαινομένων τις απογευματινές-βραδινές ώρες.

Τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες το Μ. Σάββατο

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν για την Κυριακή του Πάσχα άστατο καιρό με πιθανότητα βροχής το μεσημέρι και το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι τόσο η λειτουργία το βράδυ της Ανάστασης όσο και το ψήσιμο του οβελία αναμένεται να γίνει απροβλημάτιστα στην περιοχή μας! Τα όποια φαινόμενα σε περίπτωση που εκδηλωθούν θέτουν υποψηφιότητα να μας πετύχουν προς το τελείωμα του Πασχαλινού τραπεζιού.

Αυτό το μοτίβο των άστατων καιρικών συνθηκών ενδέχεται να συνεχιστεί και στο μεγαλύτερο διάστημα της ερχόμενης εβδομάδας και ιδίως στο πρώτο μισό αυτής.

Σε όλη αυτή την περίοδο οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμαίνονται μεταξύ 17-19°C και οι ελάχιστες θα κινούνται κοντά στους 10-12°C. Μόνη εξαίρεση η Μ. Παρασκευή, κατά την οποία αναμένεται πρόσκαιρα ο υδράργυρος να ξεπεράσει τους 20°C μέσα στην ημέρα.

Χαρακτηριστικό όλων των προαναφερθέντων παρακάτω διάγραμμα για την πόλη της Πάτρας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις